Cine i-a dat mesaj lui Becali: "Nea Gigi, ia-mă că te fac campion"

liga 1, cfr cluj, fcsb

Sătul de criticile venite din partea echipelor adverse, Gigi Becali vrea să clarifice lucrurile cu jucătorii de la alte echipe ce vor la FCSB.

Gigi Becali a dorit să facă lumină în cazul jucătorilor de la alte echipe despre care a discutat în presă, după ce a fost atacat de oficialii echipelor. Patronul FCSB spune că nu a discutat niciodată despre jucătorii altor echipe, dacă nu a fost contactat în prealabil de un reprezentant al jucătorului respectiv.

Pe lângă asta, Becali a anunţat că un portar din Liga 1 Betano i-a dat mesaj ca să-l convingă să îl transfere la FCSB. Este vorba despre Victor Rîmniceanu, care a plecat de la Viitorul şi a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

"Nu eram nebun"

"Aş vreau să dau un răspuns lui Dan Petrescu şi la toată lumea. Niciodată, dar nicidoată, nu am făcut aluzie la un jucător, dacă jucătorul sau impresarul lui sau tatăl lui, nu a venit la mine să spună că vrea să vină la Steaua. Nu dau nume, nici de Arlauskis sau Băluţă, niciodată eu nu am căutat, dacă nu a fost facută ofertă spre mine. Nu dezvolt un subiect anume, dar ca să ştiţi. Nu am vorbit de capul meu, ca să ştie Dan Petrescu, dar nu eram nebun. Din partea lor vine.

Rîmniceanu mi-a dat mesaj, nea Gigi ia-mă, că te fac campion, cum am făcut cu Viitorul. El a fost oricum obraznic, dar nu am nevoie", a spus Gigi Becali la ProX.