ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Jucăm aşa? Adios campionatus!” Cine l-a dezamăgit pe Becali

Gigi Becali era dezamăgit după meciul cu Iaşiul. Patronul FCSB afirmă că nu e posibil să nu câştigi cu Poli Iaşi şi a reproşat echipei că s-a gândit mai mult la meciul cu Sporting decât...
Autor: Alex Bradescu | 10.08.2017 | 00:08

Gigi Becali era dezamăgit după meciul cu Iaşiul. Patronul FCSB afirmă că nu e posibil să nu câştigi cu Poli Iaşi şi a reproşat echipei că s-a gândit mai mult la meciul cu Sporting decât la partida contra moldovenilor.  Becali afirmă că a transferat, practic, două echipe în ultimii ani şi că asta ar fi trebuit să-i asigure victoria în astfel de meciuri.

ADVERTISEMENT

“Dacă jucăm aşa, adios campionatus. Nu ai voie cu Iaşi să nu baţi. Dacă eşti profesionist te gândeşti la meciul pe care îl joci, nu la Sporting sau la alt meci. Nu au scuză, de aia am luat două echipe, să batem meci de meci. Nu e admisibil să nu câştigi cu Iaşi, m-a dezamagit toată echipa, nu doar defensiva” , a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Becali FCSB – Iasi 1-1. “Golofca mi-a plăcut mult”

Patronul a mai spus că a fost destul de mulţumit de evoluţia noului transfer, Cătălin Golofca, şi că nu prea are ce să-i reproşeze lui Nicolae Dică, răspunzând cu o ironie la întrebarea jurnaliştilor.

“Mi-a placut foarte mult Golofca. Trebuia să intre Dică în teren în minutul 60, a stat rezervă, ce să îi mai reproşez? O să mai iau jucători, o să vedeţi. Hai să fiţi sănătoşi!” , au fost vorbele lui Becali.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!