Fotbal intern

S-a anunţat plecarea FCSB de la Voluntari! “Acolo e urât. Se joacă la rupere!”

Sa anuntat plecarea FCSB de la Voluntari Acolo e urat Se joaca la rupere

FCSB se întoarce pe Arena Naţională după exilul din Voluntari. Anunţul a fost făcut de patronul Gigi Becali, cel care a şi explicat motivele din spatele plecării roş-albaştrilor de pe Stadionul Anghel Iordănescu.

“E bine că revenim pe Arena Naţională pentru că am jucat până acum la Voluntari. Stadionul de acolo e urât. E altceva dacă jucăm pe Arena Naţională! La Voluntari joacă la rupere Botoşani, Chiajna”, a spus Gigi Becali, la Pro X. FCSB a jucat trei meciuri pe stadionul din Voluntari, după ce gazonul de pe Arena Naţională a cedat în urma partidelor din această vară. În aceste partide roş-albaştrii au adunat o victorie (2-0 cu Dunărea Călăraşi), un egal (2-2 cu FC Botoşani) şi o înfrângere (0-1 cu Concordia Chiajna).

Gigi Becali întoarce FCSB de pe Voluntari pe Arena Naţională

Cu toate că gazonul a fost plantat la loc pe cel mai mare stadion din ţară, acesta a creat un mare disconfort tricolorilor.

“Terenul ne-a dezavantajat. Din nou, problema gazonului, care a fost execrabil. Înainte de meci, toată lumea a spus că avem un gazon perfect, dar cred că a fost cel mai prost gazon pe care am jucat vreodată. Gazonul se rupea din toate părțile, nici nu se putea sta în picioare”, a spus portarul naţionalei, la finalul partidei cu Serbia.

Fostul goalkeeper al FCSB este contrazis însă de Becali:“Gazonul de pe Arena Naţională e şi mai bun. De ce l-a supărat gazonul pe Tătăruşanu? Ei şi-au schimbat ghetele pentru că gazonul era atât de bun şi nu ştiau cum să joace. Poate le plăcea să nu fie atât de multă iarbă. A fost cineva de la FCSB să verifice.”

Tags: