Becali, gata să-i vândă pe Alibec şi Gnohere. “Ofertă din Franţa!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
16/04/2018, 23:34
Becali, gata să-i vândă pe Alibec şi Gnohere. “Ofertă din Franţa!”

Mai mult, Gigi Becali susţine că va renunţa la Harlem Gnohere dacă o să primească o ofertă de 3.000.000 de euro. Patronul lui FCSB a lămurit şi situaţia lui Filipe Teixeira, despre care spune că va rămâne la formaţia “roş-albastră”, doar dacă FCSB va câştiga titlul în acest sezon. 

“Am vorbit cu Nedelcu şi Coman. Le-am spus că am dat 5.000.000 de euro pe ei doi. Eu nu îmi retrag cuvintele. Cred că o să iau zeci de milioane pe ei. Noi avem obiectiv câştigarea campionatului. Le-am zis că sunt tineri şi vor avea timp să joace de acum înainte. Nu trebuie să se demoralizeze. Liga Campionilor e pentru Nedelcu şi Coman, nu pentru Budescu, Pintilii. E mai bine ca să câştigăm campionatul, decât să riscăm. Ei vor juca în Liga Campionilor. 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Gigi Becali: “O echipă din Franţa îl vrea pe Alibec!” 

Nu se pune problema să plece Alibec sau Gnohere. Larie, Artur Jorge şi Tănase vor pleca. Dacă Cristi Tănase o să ne ajute… atunci o să mai rămână, dacă nu…nu! Gnohere şi Alibec sunt jucători de bază. Eu cred că o să continuăm cu Teixeira. Să terminăm campionatul şi negociem. Dacă luăm campionatul vreau să continuăm, dacă nu…nu! Ceilalţi sunt jucători de bază, dar eu văd pe oricine. Îl vând şi pe Bălgrădean. Îl dau pe Gnohere pe 3.000.000 de euro dacă primesc o ofertă. Pe Alibec îl dau pe 5 milioane…scad de la 10 la 5. E greu cu Alibec. Dacă el joacă… pot să-l dau cu 10 milioane. Am avut o ofertă pentru Alibec, dar le-am zis că nu are rost să vorbim acum. Mi-au zis de 4.500.000 de euro. Dacă el va juca bine… eu îl păstrez. Vreau grupele Champions League. E vorba despre o echipă din Franţa. Este o echipă de mijloc. A fost o echipă mare în urmă cu 4-5 ani”, a spus Gigi Becali pentru o emisiune de sport.

…despre lupta la titlu: “Am emoţii la orice meci, dar nu ar trebui să ne temem de Viitorul. Orice meci este important pentru campionat. Eu sper să câştigăm. Scot şampania pe “Arena Naţională” după ce îi batem pe CFR. Vă stropesc pe toţi cu şampanie după.”

….despre CSA Steaua – Rapid: “Eu nu vreau să vorbesc despre Steaua 2. Nu mă bag. M-am uitat la meci, cine nu s-a uitat? Mie îmi e dor să văd astfel de galerii. Mai avem cinci meciuri, jucăm cu CFR acasă şi ne distram cu ei dacă aveam galeria lui CSA. Nu fac apel la ei. Nu am fost invidios pentru că 1.000 sunt ăia care nu vor să vină la noi, dar ăia sunt mai vocali, trag echipa după ei”, a spus Gigi Becali.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×