Scandal! A refuzat Gigi LIBERTATEA? Becali ar fi avut voie să iasă din puşcărie, dar n-a vrut! “MINTE!”

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
13/03/2014, 14:37
Scandal! A refuzat Gigi LIBERTATEA? Becali ar fi avut voie să iasă din puşcărie, dar n-a vrut! “MINTE!”

UPDATE 14:30. Vărul lui Gigi Becali, Virgil, susţine că avocata Vasii minte, declanşînd astfel un adevărat scandal între apropiaţii patronului stelist.

“Becali nu a primit nicio zi. Eu acum am iesit de la dînsul de la Poarta Albă. Nu a avut ce să refuze. Doamna Vasii ori nu ştie, ori minte. Nu i s-a promis nimic, nu i s-a acordat nimic şi nu a refuzat nimic. Asta este adevarul”, a declarat, la România TV, Virgil Becali.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Pentru prima dată de cînd se află după gratii, Gigi Becali a primit şansa de a merge acasă. Numai că, patronul Stelei a refuzat permisia deoarece din cele zece zile solicitate, la care se adaugă încă 30 de zile restante, latifundiarului i s-a acordat doar o zi. Cum drumul dus-întors, de la Poarta Albă pînă acasă, în Pipera, i-ar lua mai mult de o zi, deţinutul Becali a refuzat.

“Domnul Becali a primit o propunere a penitenciarului de a-i acorda o zi de permisie, dar dînsul a refuzat-o. După ce am mers personal la directorul general al ANP şi am depus cererea de permisie de 10 zile cuvenite pe luna martie, au venit cei de la Penitenciarul Poarta Alba sa-i ofere domnului Becali o zi sa meargă acasa”, a declarat Maria Vasii, avocata lui Becali, pentru Ziarul Ring.

“În aceste condiţii, noi am depus o nouă precizare, în care arătăm că i se încalcă dreptul de a beneficia de cele 10 zile pe luna martie. Am depus o nouă petiţie la parlament (n.r. – Comisia de abuzuri) pentru domnul Becali împotriva acelui refuz al ANP de a-i acorda permisia de 10 zile solicitată pe luna martie. Această permisie solicitată de noi priveşte dreptul unui deţinut de a beneficia de 30 de zile într-un an, din care domnul Becali nu a beneficiat de nici o zi”, a mai spus avocata lui Becali.

 

 

Închide ×