Becali: "Hagi să candideze la FRF, să nu mai urle!"

Gigi Becali, FRF, Gheorghe Hagi, Liga 1 Betano

Alegerile pentru şefia FRF vor avea loc pe 18 aprilie, iar Gigi Becali îi cere lui Gheorghe Hagi să candideze.

Patronul lui FCSB crede că Gheorghe Hagi va putea să schimbe fotbalul românesc dacă va candida la şefia Federaţiei Române de Fotbal (FRF) şi-i transmite "Regelui" să nu mai ţipe şi să-l dea afară pe Răzvan Burleanu.

"Gică Hagi e singurul care poate să-l dea afară pe Burleanu. Eu i-aş spune să nu mai urle şi să candideze pentru că el poate să schimbe ceva. A făcut ceea ce nimeni n-a făcut în fotbalul din România. Jos pălăria. Dar trebuie să se facă preşedinte la FRF dacă vrea să ajute fotbalul românesc, nu să ţipe. De ce să ţipe. Nu mai ţipa dacă  tu nu vrei să candidezi şi să câştigi. Asta e părerea mea. Hagi să candideze la FRF, să nu mai ţipe", a spus Gigi Becali.

Becali, atac la Răzvan Burleanu

Acesta a vorbit şi despre Ionuţ Lupescu şi Răzvan Burleanu. Gigi Becali a anunţat că va încerca să ia legătura cu fostul internaţional român şi nu a ezitat să-l desfiinţeze pe actualul preşedinte de la Federaţia Română de Fotbal (FRF).

"Eu vreau să mă întâlnesc cu Ionuţ Lupescu. O să-l contactez pentru că o să facă ceva pentru fotbalul românesc. Burleanu a vrut să facă tot felul de lucruri şi mă deranjează. El face tiranie, nu îşi mai au locul astfel de chestii. El stăpâneşte comisiile şi vor să-mi dea o amendă de 30.000 de euro, dar să vedem cine o să plătească. Să mă dea în judecată ca să-i plătesc amenda. Aşa făcea şi Mitică. Punea comisiile să mă amendeze cu 100.000 de euro. Acum Burleanu îl pune pe unu de la Vaslui. Să pună 4-5 avocaţi care cunosc legea acolo. Toţi sunt pe interes", a spus Gigi Becali.