Becali i-a decis soarta lui Vlad! Ce se întâmplă cu “Messi” de FCSB

EXCLUSIV
Andrei Trifan    Daniel Vlad   
in Stiri sportive
22/03/2018, 17:58
Becali i-a decis soarta lui Vlad! Ce se întâmplă cu “Messi” de FCSB

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Venirea lui Cristian Bălgrădean la FCSB i-a blocat drumul lui Andrei Vlad spre postul de titular între buturile echipei lui Nicolae Dică. După dubla de foc cu Lazio, goalkeeperul de 18 ani a devenit rezervă, prestaţiile lui  “Pufi” fiind extrem de sigure. Cu toate că e clar opţiunea a doua în acest moment, Vlad are viitorul asigurat la club.

Gigi Becali nu îl dă împrumut

FANATIK.RO a aflat că patronul FCSB nu vrea să renunţe la puşti, chiar dacă acesta a avut câteva gafe care au costat echipa puncte importante în Liga 1. Gigi Becali le-a transmis un mesaj clar fotbalistului şi agentului acestuia: “Nu îl dau în vară! Nici împrumut! O să se antreneze cu echipa şi va juca, pentru că va avea mai multă experienţă! Se va lupta pentru postul de titular! Acum, în play-off, este miza prea mare şi presiunea rezultatelor ridicată şi nu putem risca“.  Dacă la FCSB nu mai joacă, Vlad se concentrează pe meciurile la echipa naţională Under 19, fiind chemat să apere la Turneul de Elită ce se desfăşoară în această perioadă în Finlanda.

Stăncioiu nu a fost chemat la negocieri

Dacă în cazul lui Vlad lucrurile sunt clare şi sunt în favoarea fotbalistului, nu acelaşi lucru se poate spune şi în ceea ce îl priveşte pe Eduard Stăncioiu. Ajuns la 37 de ani, portarului îi expiră înţelegerea cu FCSB în vara acestui an. FANATIK.RO a aflat că experimentatul goalkeeper nu a fost chemat deocamdată la negocieri pentru prelungirea contractului. Cel mai probabil, lui Stăncioiu, care a început să se resimtă deja din cauza vârstei (vezi detalii), nu i se va oferi un nou acord. FCSB urmează să îl folosească în sezonul viitor drept a treia variantă de portar pe Toma Niga, tânărul goalkeeper împrumutat în această iarnă la Hermannstadt. 

A refuzat 10 milioane de euro pentru Vlad?!

Încrederea pe care Gigi Becali o are în Andrei Vlad a fost exemplificată la începutul acestui an de patronul FCSB când a refuzat o ofertă colosală. “Am avut pentru Vlad o ofertă de 10 milioane. Voiau să îmi dea un milion acum şi încă 9 dacă vor să-l ia. Plus alţi 50.000 de euro la fiecare meci în care era titular. Dacă juca 10 meciuri mai luam 500.000.

Cu un milion îl rezervau, în rest voiau să îl încerce. În termen de 2 ani urmau să dea încă 9 milioane de euro. Am refuzat! Nu spun clubul că poate nu le convine ălora“, spunea Becali. Rămâne de văzut dacă flerul de afacerist al patronului FCSB a funcţionat din nou sau va ajunge să regrete că nu a dat o mega-lovitură.

Închide ×