Becali a descoperit un geniu la FCSB: “I-am mărit de trei ori salariul”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
29/03/2018, 12:51
Becali a descoperit un geniu la FCSB: “I-am mărit de trei ori salariul”

Gigi Becali îl apreciază foarte mult pe Dennis Man, tânărul mijlocaş de la FCSB, care tocmai a debutat la echipa naţională de seniori, în partida cu Suedia. Patronul a decis să-i crească salariul de la 3.000 de euro la 15.000 şi i-a dublat clauza de reziliere. Acelaşi plan îl are şi cu Olimpiu Moruţan, după ce va veni la FCSB.

Jucătorul care va activa la FC Botoşani până la vară are o clauză de 70 de milioane de euro, iar Becali vrea să o mărească şi pe aceasta.

“Avea 3.000, i-am făcut 15.000, i-am mărit de trei ori. Avea clauză 50, i-am făcut 100. Am vrut să îi dau şi încredere. Atunci am discutat. Man nu e de vânzare, el nu face niciun ban. Un jucător care săevolueze cu atâta dezinvoltură în Liga 1, noi nu am mai avut. Nu are nicio ofertă Man, nu vreau să îl vând acum, el este un jucător de geniu. Ci după ce dă 4-5 goluri la naţională şi joacă vreo 2 ani la rând în Champions League şi iau pe el clauza. Aşteptaţi doi ani şi o să vedeţi despre Man.

“Coman nu e serios ca Man”

Florinel, dacă nu se ţine de treabă, pot să rămân cu el la Steaua. Nu e serios ca el. Mai e un jucător mai talentat, mai complet la vârsta lui, mai puternic şi mai bine făcut, mai muşchi, care este Moruţan. Nu cade el, l-am avut în faţa mea. Îmi pare rău că i-am pus clauză numai 70 de milioane. Eu schimb clauza după un an. Îi mai bag 5.000 la salariu şi îi schimb clauza. Eu l-am studiat pe Man, el nu este interesat decât să se reia jocul, să fie mingea la el, şi să se ducă cu ea în poartă. Nu-l interesează cine se ceartă sau cine îl loveşte”, a spus Gigi Becali la PROX.

 

Închide ×