Becali i-a stabilit preţul. Pe ce sumă îl lasă pe Gnohere să plece

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
24/03/2018, 08:39
Becali i-a stabilit preţul. Pe ce sumă îl lasă pe Gnohere să plece

Harlem Gnohere a jucat în 36 de meciuri pentru FCSB în actualul sezon competiţional, iar atacantul francez a reuşit să înscrie 19 goluri şi să ofere 1 pasă decisivă, deşi de foarte puţine ori a echipa de start a “roş-albaştrilor”.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a fost văzut drept rezerva lui Denis Alibec, dar acesta a reuşit să-i ia faţa internaţionalului român, iar Gigi Becali speră să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Conform gsp, în urmă cu câteva zile, Gnohere a fost contactat de un impresar din străinătate care i-a propus o ofertă tentantă din străinătate în vară, dar Becali nu vrea să renunţe prea uşor la francez.

5 milioane de euro valorează Gnohere

Conform sursei citate, patronul FCSB i-a transmis reprezentantului lui Harlem Gnohere că nu renunţă la atacantul în vârstă de 30 de ani pe o sumă mai mică de 5 milioane de euro. Gigi Becali este conştient că Denis Alibec nu trece printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere fotbalistic şi că ar rămâne descoperit în atac dacă l-ar vinde pe Gnohere cu uşurinţă.

Contractul lui Harlem Gnohere cu FCSB se va încheia în vara anului 2020.

Închide ×