Fotbal intern

Becali: “I-am dat lovituri lui Talpan! Vine şi pumnul decisiv!” Unde va juca FCSB meciurile de acasă

27.12.2018 | 14:37
Becali Iam dat lovituri lui Talpan Vine si pumnul decisiv Unde va juca FCSB meciurile de acasa

Gigi Becali a vorbit despre procesele pe care le are cu CSA Steaua şi cu juristul acesteia, Florin Talpan. Becali a afirmat că deciziile judecătorilor din acest an conduc toate către o victorie totală a sa în faţa “justiţiarului” Armatei în litigiul pentru marca şi palmaresul Stelei, în care Talpan cere daune de 37 de milioane de euro!

“Pentru mine, a fost un an bun. I-am dat lovituri lui Talpan! O să vină şi pumnul final, peste patru-cinci ani. Din 80 la sută din deciziile judecătorilor se înţelege deja că o să câştig total. România va fi mai becaliană decât talpanizată! Asta e problema în România, talpanii! În primul an, ei cu marca au câştigat 3 euro. În vreo 8 ani vor câştiga vreo 70 de mii de euro. Deci, cum naiba să ceară atâtea milioane de euro prejudiciu?! Sunt tra-la-la la cap!”, a spus patronul celor de la FCSB.

Becali a vorbit despre Talpan şi despre unde va juca FCSB meciurile: “Dacă vrem, jucăm pe Ghencea, dar mie îmi place Arena Naţională”

Gigi Becali a vorbit despre Florin Talpan şi despre procesele cu acesta, dar şi despre unde va evolua FCSB pe teren propriu. Deşi spune că Ghencea îi va fi deschisă oricând, patronul roş-albaştrilor afirmă că s-a obişnuit cu Arena Naţională şi că intenţionează să permanentizeze acest lucru. “E mai uşor de ajuns acolo decât în Ghencea”, a fost una dintre explicaţiile finanţatorului

“Ghencea nu e stadionul CSA-ului, se face din banii statului, aşa că vom cere să joace FCSB. Ei ce vor? Să fie în Divizia C şi să joace acolo? Vor ajunge, maxim, în B. Că din B în A e greu să treci! Dar mie îmi place foarte mult Arena Naţională, mă simt ca acasă acolo. E şi mai uşor de ajuns decât la Ghencea”, a fost declaraţia lui Becali.