Becali ia peste picior Dinamo: „N-o prea văd în playoff”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
11/02/2018, 08:12
Becali ia peste picior Dinamo: „N-o prea văd în playoff”

“Cel mai important e cu Lazio, aia e miză. Dinamo? Ce să mai zic de Dinamo? Nu vreau să zic, ca să nu fie trufie, dar în mod normal nu trebuie să fie o problemă”, a spus patronul Stelei la finalul meciului cu CFR Cluj. 

Gigi Becali şi-a motivat decizia prin faptul că nu o vede pe marea rivală nici măcar în playofful Ligii Întâi. “Păi, mai intră Dinamo în playoff? Nu prea o văd în playoff, nu prea ştiu cum ar putea să intre. Echipa creşte, astăzi a fost ceva, cu Lazio va fi altceva, cu Dinamo va fi altceva”, a spus Becali. 

Gigi Becali: „Suntem favoriţi la titlu”

Becali a comentat şi lupta la titlu cu cei de la CFR Cluj după egalul de pe Naţional Arena “După meciul ăsta cu CFR, pot să zic că noi suntem favoriţi la titlu. Am fost mai valoroşi, în repriza a doua n-au mai atacat deloc.”

Becali a ţinut totuşi să îl laude pe antrenorul adversarilor, Dan Petrescu. „Azi nu ne-au lăsat să jucăm. Asta e mâna lui Dan Petrescu, nu te lasă să joci. A antrenat bine echipa, au alergat mai mult decât noi, să vă uitaţi pe statistici, să vedeţi.” După meciul cu CFR Cluj, pentru Steaua urmează duelul de joi cu Lazio Roma, de pe teren propriu, iar apoi meciul cu Dinamo, care va avea loc duminica viitoare.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu a blocat un transfer la FCSB: “L-a sunat pe Becali”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.