Gigi îi bagă pe stelişti în şedinţă! “Joi mă duc la ei şi vorbim”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
10/04/2018, 20:54
Gigi îi bagă pe stelişti în şedinţă! “Joi mă duc la ei şi vorbim”

Gigi Becali s-a săturat să-i vadă pe jucătorii antrenaţi de Nicolae Dică cum comentează deciziile arbitrilor. Patronul lui FCSB a anunţat că joi va fi organizată o şedinţă la echipă, în care va vorbi cu fotbaliştii, aceştia urmând să afle ce vor păţi dacă vor încălca noua regulă.

“Joi o să mă duc la ei. Ovidiu Popescu a ajuns să comenteze, el era timid înainte. Eu nu vreau o echipă aşa. De când cu Alibec, au început să comenteze şi alţii. Joi o să-i spun lui Budescu în faţă, cu echipa acolo, că nu e bine ce face. Nu e frumos şi nu e bine, dar consecinţele nu sunt grave. Cum gestionez eu la mine, nu dau raportul nimănui. Joi vor afla ce se întâmplă cu cel care mai comentează. Nu cred că se va mai repeta. Dacă se repetă, o să vedeţi ce se va întâmpla. Nu spun nimic acum, nu vreau să stricăm prietenia”, a declarat Gigi Becali la o televiziune de sport.

Becali, şedinţă cu jucătorii şi înainte de meciul cu CSU Craiova

Nu este prima oară când Gigi Becali îi bagă pe fotbalişti în şedinţă. Duminică, cu o zi înainte de meciul FCSB – CSU Craiova 2-0, patronul vicecampioanei României i-a vizitat pe jucătorii antrenaţi de Nicolae Dică – VEZI DETALII AICI.

Închide ×