Fotbal intern

Becali îi ordonă lui Teja: „Matei trebuie să fie pe teren! Să schimbe tactica pentru el dacă e antrenor mare”

03.02.2019 | 23:09
Becali ii ordona lui Teja Matei trebuie sa fie pe teren Sa schimbe tactica pentru el daca e antrenor mare

Cele șase șase luni de libertate pe care Mihai Teja ar fi trebuit să le aibă la dispoziție s-au evaporat după numai un meci. Gigi Becali a declarat în direct la TV că Teja este obligat să-l folosească pe Florentin Matei în locul lui Adrian Stoian.

Mai mult, Becali i-a solicitat antrenorului să schimbe tactica în funcție de Matei, jucător transferat în această iarnă.

Becali îi ordonă lui Teja

„Nu vreau să-l iau pe Țîru. Poate peste șase luni, peste un an, dar în această perioadă nu. Eu vreau să se înțeleagă faptul că la Steaua cine greșește, plătește. Ce înseamnă greșeala: banca!

Am vorbit cu Teja mult în ultimele 24 de ore. Și azi am vorbit de 2-3 ori. El e supărat, dar eu l-am încurajat. Nu te gândi la demitere. N-am cum să-ți fac așa ceva. El nu are nicio vină pentru ce s-a întâmplat. Eu nu am văzut niciun fundaș central ce a făcut Planic. Nu am nevoie de așa fundaș central. Care-i vina lui Teja că ia gol așa Bălgrădean? Nici Vlad nu o lăsa așa. 

I-am zis lui Mihai că nu mă bag, dar asta nu înseamnă că nu spun. Nu se poate să nu-l vrea pe Matei în primul 11. Să facă ce vrea el, dar Matei să fie în teren. Așa o să ne rezolvăm problemele, cu Matei pe teren. Eu doar pe el îl impun. Matei e jucătorul pe care îl caut de 3-4 ani. Să fie în locul lui Stoian. Să schimbe tactica în funcție de Matei dacă e antrenor mare. 

Caut încă un fundaș central pe lângă Cristea. Nu mai stau după Bălașa și după Planic. Credeam că dau lovitura cu ei, dar după un an au scăzut. Așa e când iei salarii bune.  Cred că o să ne despărțim de Rusescu în vară. Nu-și are locul acum în echipă, nu și-l găsește” – a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.