Fotbal intern

Prima plecare de la FCSB după transferul lui Bălgrădean

FCSB va ceda unul dintre portarii din lot, după ce Gigi Becali a anunţat că îl va lua pe Cristi Bălgrădean.
19.02.2018 | 15:43
Prima plecare de la FCSB dupa transferul lui Balgradean
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost deranjat de prestaţia lui Andrei Vlad din derby-ul cu FC Dinamo Bucureşti şi a anunţat imediat după meci că îşi va aduce portar. Iniţial, patronul FCSB spunea că are suficienţi goalkeeperi în lot şi că nu va mai transfera pe altcineva, însă s-a răzgândit, iar asta va afecta un alt jucător din lot. “În locul lui Niţă rămâne Vlad, Messi al portarilor. Îl mai avem şi pe Niga”, spunea Gigi Becali în urmă cu două săptămâni.

“Nu putem să trecem peste ce s-a întâmplat şi să acoperim la infinit ce se întâmplă cu Vlad. Aţi văzut ce a făcut? Lipsă de reacţie la pasa lui Nistor, e prea lent, mingea trece la un metru de el. Asta la primul gol. Bă, dar cum să iei al doilea gol! L-am sunat şi pe Dică să-i spun că eu am greşit! Am pierdut patru puncte pe mâna lui!. Mâine vedem dacă putem să luăm un portar, de urgenţă”, a tunat Becali după derby.

ADVERTISEMENT

Niga, cedat în Liga 2

Toma Niga, jucător revenit la FCSB în această iarnă, după un împrumut la Academica Clinceni, va pleca din nou de la vicecampioana României. Jucătorul în vârstă de 20 de ani va fi cedat la Hermannstadt până la finalul acestei stagiuni, scrie GSP. Goalkpeer-ul a ajuns la “roş-albaştri” în vara anului 2016, iar Gigi Becali a achitat suma de 30.000 de euro în schimbul său.

Toma Niga a mai jucat la LPS Suceava, Rapid CFR Suceava şi Foresta Suceava.

FCSB va avea trei portari, pe lângă Bălgrădean fiind şi Eduard Stăncioiu şi Andrei Vlad.