Laude pentru Petrescu de la Gigi: "E şiret! Va fi cel mai bun antrenor"

cfr cluj, liga 1, fcsb, gigi becali, dan petrescu

Patronul "roş-albaştrilor", Gigi Becali, spune că Dan Petrescu va fi cel mai bun antrenor român în viitor, înainte de FCSB - CFR.

Patronul de la FCSB a refuzat să divulge echipe de start cu care va ataca Nicolae Dică în FCSB - CFR Cluj de teama lui Dan Petrescu, despre care spune că este "şiret" şi poate forma la timp o echipă care să-i anihileze trupa lui Nik.

"Azi vorbesc cu Dică despre echipă, dar să nu vă aşteptaţi să spun. Alta e când joci cu o echipă pe care o antrenează Dan Petrescu. Dacă el ştie echipa, care e specialist, poate să acceseze la nişte experienţe ale lui şi să blocheze anumiţi jucători. E prea isteţ şi nu are voie să ştie. Este meci pentru titlu, Dică trebuie să-şi facă datoria. Nu ne distrăm cu meciul ăsta. Dan Petrescu este prea şiret. Dan Petrescu joacă împotriva a ceea ce crede adversarul, nu atacă cu echipele mici, când joacă cu echipe mari o să vedeţi că va face ca la Cluj. Va face pressing, e adevărat, nu va avea posesia şi nici nu va ataca prea tare... Dar nu se va apăra. Sigur vă spun.

"A făcut echipă din jucători care nu spuneau nimic"

Dan Petrescu eu l-am vrut să-l iau. Ultima dată nu era liber. În opinia mea, din ce e acum în ţară, nu vreau să-l compar cu cei din străinătate să nu deranjez, e unul din cei mai mari, care va fi cel mai mare în viitorul apropiat.

Ce mare echipă e CFR? A făcut el echipă mare, Hoban 36 de ani, Culio, 72 de ani. A făcut el din Camora, 92 de ani, să mă ierte că le spun aşa... A făcut o echipă mare din jucători care nu mai spuneau nimic.

Nu au sume chiar mari la salarii. De exemplu, Omrani are 5.500 de euro. Eu din Dan Petrescu vorbeam. A făcut din rahat bici şi l-a făcut să şi pocnească pentru că este pe primul loc", a spus Gigi Becali la PROX.