Fotbal intern

Becali îl laudă pe Man şi-l critică pe Coman: “Asta e diferenţa”

14.07.2018 | 12:47
Becali il lauda pe Man sil critica pe Coman Asta e diferenta

Becali îl laudă pe Man şi-l critică pe Coman! Patronul de la FCSB este foarte mulţumit de randamentul lui Dennis Man, pe care îl vede drept principalul produs de export al echipei sale de peste câţiva ani de zile.

Florinel Coman, în schimb, nu-l mulţumeşte pe acesta, iar Gigi Becali spune unde se face diferenţa dintre cei doi tineri jucători. Şeful “roş-albaştrilor” apreciază spiritul de luptă al lui Man şi dedicarea, dar crede că Florinel este şi mai talentat decât acesta. Chiar şi aşa, asta păleşte în faţa lui Gigi, atunci când Coman pierde mingea:

Becali îl laudă pe Man şi-l critică pe Coman

“Peste trei ani, Man o să fie cea mai mare bombă! Nu pierde mingea, asta e cel mai important la un jucător. Man nu pierde mingea nici dacă-l omori, nu o pierde niciodată. Mare jucător e Man. Are dribling, viteză, e şi marcator. Le are pe toate.

De Coman am început să mă dezumflu, are dribling, talent, poate e chiar mai talentat, dar nu are realizări. El pierde mingea, degeaba driblează el doi jucători, dacă pierde mingea la al treilea. Un jucător care face 30 de milioane la ora asta, oamenilor le e frică să nu-l scape, şi dau 70, 100 pe el! Oamenii ca să nu-l scape, că talentele mari sunt greu de găsit, dau 100 de milioane. Nu mai există preţ la fotbal, iei sau nu”, a spus Becali la un post de televiziune.

Becali îl laudă pe Man şi-l critică pe Coman. Jucătorii FCSB, purtând echipamentul României U21
Becali îl laudă pe Man şi-l critică pe Coman. Cei doi jucători, în tricoul naţionalei

Citeşte şi: