Cum îl face Becali preşedinte pe Lupescu: “O să sun eu la ojefişti”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
01/02/2018, 12:50
Cum îl face Becali preşedinte pe Lupescu: “O să sun eu la ojefişti”

Pe 18 aprilie sunt programate alegerile FRF, iar marele semn de întrebare este dacă Ionuţ Lupescu va decide să concureze împotriva actualului preşedinte, Răzvan Burleanu. Gigi Becali anunţă că este gata să îl susţină pe “Kaiser”.

“Dacă se implică Lupescu, îl susţin imediat. Vreau acolo un om care să nu fie tiran. Burleanu e om bun, dar cei din jurul lui i-au zgândărit tirania. La Lupescu nu se poate asta”, a spus Becali pentru ProX.

În plus, Gigi Becali spune că ar avea resursele pentru a strânge voturi pentru Lupescu în campania electorală. Chiar Anghel Iordănescu i-ar fi transmis patronului FCSB că are această putere.

“Aşa pot să sun şi eu la ojefişti şi să spun că Lupescu are 200 de voturi. Oamenii mai zic şi din diplomaţie. Oricum, mie chiar mi-a zis Anghel Iordănescu că există mulţi care ar fi influenţaţi de ce votez eu”, a mai spus Becali, care a fost apoi corectat. Termenul de “ojefişti” era de fapt legat de preşedinţii de AJF.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.