Cum îl face Becali preşedinte pe Lupescu: "O să sun eu la ojefişti"

gigi becali, frf, tiran, lupescu, razvan burleanu

Gigi Becali spune că va fi susţinătorul numărul unu al lui Ionuţ Lupescu, în cazul în care "Kaizerul" decide să candideze la preşedinţia FRF.

Pe 18 aprilie sunt programate alegerile FRF, iar marele semn de întrebare este dacă Ionuţ Lupescu va decide să concureze împotriva actualului preşedinte, Răzvan Burleanu. Gigi Becali anunţă că este gata să îl susţină pe "Kaiser".

"Dacă se implică Lupescu, îl susţin imediat. Vreau acolo un om care să nu fie tiran. Burleanu e om bun, dar cei din jurul lui i-au zgândărit tirania. La Lupescu nu se poate asta", a spus Becali pentru ProX.

În plus, Gigi Becali spune că ar avea resursele pentru a strânge voturi pentru Lupescu în campania electorală. Chiar Anghel Iordănescu i-ar fi transmis patronului FCSB că are această putere.

"Aşa pot să sun şi eu la ojefişti şi să spun că Lupescu are 200 de voturi. Oamenii mai zic şi din diplomaţie. Oricum, mie chiar mi-a zis Anghel Iordănescu că există mulţi care ar fi influenţaţi de ce votez eu", a mai spus Becali, care a fost apoi corectat. Termenul de "ojefişti" era de fapt legat de preşedinţii de AJF.