Fotbal international

Gigi Becali, înjurat după FCSB – Rapid Viena! Fanul a fost salvat din mâinile bodyguarzilor

31.08.2018 | 00:49
Gigi Becali injurat dupa FCSB  Rapid Viena Fanul a fost salvat din mainile bodyguarzilor

Gigi Becali, înjurat după FCSB – Rapid Viena. S-a întâmplat imediat după 2-1 cu Rapid Viena, meciul care a consemnat pierderea calificării în grupele Europa League, chiar în faţa Arenei Naţionale. Patronul celor de la FCSB tocmai terminase de dat declaraţiile de după meci, în care îl făcuse praf pe Andrei Vlad, portarul care a comis greşeala care a scos-o practic pe FCSB din grupele Europa League. Patronul roş-albaştrilor începuse să coboare scările, moment în care un fan l-a înjurat pe acesta, reproşându-i faptul că îl ţine în continuare pe Nicolae Dică pe banca tehnică a echipei.

Becali a luat foc şi s-a repezit spre suporterul respectiv. “Tu mă înjuri pe mine, mă?! Cum îţi permiţi aşa ceva?!”, striga, uluit, patronul celor de la FCSB. Imediat, bodyguarzii au pus mâna pe suporterul respectiv, care continua să vocifereze la doar un metru de Gigi Becali. Becali s-a oprit, lăsând “treaba” în seama gărzilor de corp, însă apoi a venit momentul de revoltă al “mulţimii”.

Gigi Becali, înjurat după FCSB – Rapid Viena. “Luaţi, bă, mâna de pe el!”

Suporterii din jur au luat foc şi au făcut cerc în jurul bodyguarzilor. “Luaţi, bă, mâna de pe el!”, a fost prima reacţie, iar apoi un cor de fluierături şi de huiduieli, care i-a lăsat fără replică pe oamenii care formau “garda personală” a patronului de la FCSB.  Becali, nervos nevoie-mare, i-a mai aruncat o privire suporterului recalcitrant, iar apoi a coborât scările şi a plecat în corul de huiduieli care nu mai conteneau. Bodyguarzii l-au urmat, în apostrofările generale. Becali a fost înjurat după FCSB – Rapid Viena pentru prima oară de când s-a făcut “despărţirea” dintre galeria Stelei şi patronul FCSB.