Fotbal intern

EXCLUSIV. Patronul, intervenţie în scandalul “AMANTA FCSB”. Ce spune antrenorul Nicolae Dică

Ada Hululei, tânăra care a fost bătută de Alina, soţia stelistului Ovidiu Popescu, pentru că ar fi avut o aventură cu jucătorul transferat de la ACS Poli Timişoara, a pus pe jar tot vestiarul...
07.11.2017 | 00:05
EXCLUSIV Patronul interventie in scandalul AMANTA FCSB Ce spune antrenorul Nicolae Dica

Ada Hululei, tânăra care a fost bătută de Alina, soţia stelistului Ovidiu Popescu, pentru că ar fi avut o aventură cu jucătorul transferat de la ACS Poli Timişoara, a pus pe jar tot vestiarul “roş-albastru”. Femeia care a fost bătută de soţia lui Ovidiu Popescu în timpul pauzei meciului Steaua – Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, în Grupa G a Europa League, a produs un mare scandal în cadrul echipei antrenate de Nicolae Dică după ce a făcut mai multe dezvăluiri în legătură cu amantlâcul cu cel poreclit Lampard de către Gigi Becali, patronul Stelei.

În momentul în care a apărut în presă mai multe informaţii în legătură cu relaţia extraconjugală pe care Ovidiu Popescu o avea cu Ada Hululei,  dar şi când s-a aflat planul pe care tânăra în vârstă de 22 de ani îl are pentru a se răzbuna, câţiva fotbalişti importanţi din lotul Stelei care au avut “tangenţe” cu ea au intrat în panică. Aceştia s-au temut ca imaginea lor să nu fie afectată după acest scandal, iar ot conflictul a ajuns la urechile lui Meme Stoica, directorul sportiv al Stelei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce decizie a luat Gigi Becali în cazul amantei lui Ovidiu Popescu

Meme Stoica l-a informat pe Gigi Becali în legătură cu tenisunea creată de Ada Hululei în cadrul vestiarului Stelei şi i-a transmis patronului echipei “roş-albastre” că jucătorii sunt stresaţi din cauza acestei poveşti şi se tem ca Ada să nu povestească mai multe detalii picante. Astfel, Gigi Becali a pus mâna pe telefon şi a sunat doi lideri din cadrul lotului vicecampioanei României şi le-a promis că va rezolva toată problema. Mai mult, Gigi le-a transmis acestora că el nu crede în fetele care îşi fac publicitate la TV şi că îşi doreşte ca cei implicaţi să se concentreze pe fotbal deoarece el nu este interesat de ceea ce fac jucătorii săi în timpul liber, atât timp cât nu este afectată imaginea clubului din Liga 1 Betano. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU AMANTA LUI OVIDIU POPESCU.

Ce zice Nicolae Dică despre o presupusă legătură cu Ada

FANATIK. RO a aflat că Ada Hululei doreşte în continuare să-şi ducă la final planul de răzbunare şi foarte probabil va merge la emisiunea lui Dan Capatos, “Xtra Night Show”, ademenită şi cu o recompensă pe măsură. Mai mult, se pare că în anumite cercuri în care se învârt jucătorii Stelei a apărut zvonul că şi Nicolae Dică, antrenorul echipei finanţate de Gigi Becali, ar cunoaşte-o destul de bine pe tânăra care a fost amanta lui Ovidiu Popescu.

Contactat de FANATIK.RO, Nicolae Dică a declarat că nu are nicio legătură cu tânăra care pretinde că ar fi fost curtată de mai mulţi fotbalişti stelişti. “Nu o cunosc, nu am văzut-o în viaţa mea. Nu o ştiu după nume, dar am văzut şi eu ce a apărut în ultimele zile, dar eu mă gândesc doar la fotbal. Vreau să-mi fac meseria de antrenor, nu stau să văd cu cine umblă fotbaliştii mei. Repet, vreau să fiu bine înţeles, nu am avut nicio legătură cu această fata”, a spus Nicolae Dică, în EXCLUSIVITATE, pentru WWW.FANATIK.RO.

1.300.000 de euro este cota lui Ovidiu Popescu, conform transfermarkt.com

Tags: