Fotbal intern

Gnohere se însoară! Gigi, invitat la Paris. Cine va fi naşul francezului

Harlem Gnohere vrea să aibă o relaţie de prietenie cu Gigi Becali, iar francezul a făcut un pas important pentru a strânge legătura cu patronul FCSB-ului.
25.03.2018 | 07:53
Gnohere se însoară! Gigi, invitat la Paris. Cine va fi naşul francezului

Atacantul transferat de FCSB de la Dinamo Bucureşti în schimbul sumei de 250.000 de euro se pregăteşte de nuntă, iar marele eveniment va avea loc în vară. Harlem Gnohere a decis să renunţe la burlăcie şi să se însoare cu femeia care îi este alături de mai bine de 10 ani.

Harlem Gnohere şi viitoarea lui soţie au stabilit ca marele eveniment în care îşi vor uni destinele să aibă loc la Paris, iar petrecerea de după se va ţine într-un restaurant de cinci stele din Oraşul Luminilor, anunţă gsp. Mai mult, francezul vrea ca Gigi Becali să fie invitatul său de onoare.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan vor fi naşii lui Gnohere

Deşi Harlem Gnohere a fost personal la reşedinta lui Gigi Becali din Bucureşti pentru a-l invita la evenimentul care va avea loc în Paris, şansele ca patrinul FCSB-ului să meargă sunt mici, acesta niciodată n-a fost prezent la evenimentele jucătorilor săi, preferând să trimită un cadou consistent. 

Pe lângă Gigi Becali, pe lista invitaţiilor pentru nunta de la Paris se află mai mulţi jucători de la FCSB, dar şi fostul antrenor al vicecampioanei României, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, cei doi vor fi naşii atacantului francez. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri