Becali, ironizat de Şumudică: "Asta e plăcerea lui, să vorbească. Asta înseamnă că am valoare"

Marius Şumudică a confirmat că Budescu este jucătorul Astrei, iar actele urmează să semneze după 1 august. Tehnicianul campioanei a ţinut să critice programările făcute de Liga Profesionistă de Fotbal şi a reînceput ironiile la adresa Stelei.

Primul oficial al vicecampioanei care a fost luat în colimator de Şumudică a fost patronul Stelei, Gigi Becali, care a anunţat că vrea să cumpere 3 jucători de la Astra: Boldrin, Teixeira şi William de Amorim. "Fiecare om are plăceri în viaţă. Lui Becali îi place să iasă la televizor, să vorbească. Pentru mine e un lucru bun că jucătorii mei sînt doriţi, înseamnă că avem valoare", a punctat Şumudică.

După 1 august vor fi perfectate actele în privinţa lui Budescu, el are o înţelegere cu oficialii chinezi ca să semneze contractul după această dată", a adăugat tehnicianul campioanei.

Programul stabilit de LPF l-a făcut pe Şumudică să lase ironiile şi să critice în termeni vehemenţi atitudinea forului suprem al Ligii 1. "Dinamo cu CFR Cluj nu joacă săptămîna asta, dar pe mine mă pui să joc în 6 zile 3 meciuri. Este incredibil cum se fac delegările, nu am văzut în viaţa mea! Joc la ora 18:00, în căldură mare".