Becali îşi poate pierde vedeta! ”Are o clauză decentă de reziliere”

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
07/01/2018, 08:09
Becali îşi poate pierde vedeta! ”Are o clauză decentă de reziliere”

Impresarul Florin Lovin a dezvăluit că mijlocaşul Constantin Budescu, venit de la Astra Giurgiu pentru 750.000 de euro, poate pleca de la FCSB în orice moment, deoarece Becali i-a stabilit o clauză de reziliere a contractului destul de mică.

”Budescu are o clauză de reziliere decentă şi poţi să sari peste etapa negocierilor cu FCSB. Dar un club din Vest mai şi întreabă: «De ce nu a făcut pasul afară până la 29 de ani? De ce a reuşit cu un singur antrenor?». Toţi mă întreabă dacă are probleme”, a spus Lovin pentru Gazeta Sporturilor.

Becali i-a stabilit o clauză de reziliere de 3 milioane de euro lui Budescu

Impresarul a dezvăluit că un oficial străin i-a spus să nu-i mai mpropună jucători români: ”Un director sportiv chiar mi-a spus: «Dacă vrei să mai colaborăm, nu-mi mai propune români». Un alt conducător m-a întrebat dacă în afara lui Mutu şi Chivu există un fotbalist român cumpărat cu 5 euro şi vândut cu 10. M-am gândit un timp, dar nu l-am găsit decât pe Maxim”.

Clauza de reziliere a contractului dintre Constantin Budescu şi FCSB este de trei milioane de euro. Becali îi dă un salariu de 20.000 de euro pe lună internaţionalului român. Budescu a mai jucat în cariera sa la formaţiile Petrolul Ploieşti şi Dalian Yifang.

Închide ×