Becali, jignit de Cornel Dinu! Gigi, reacţie elegantă

cornel dinu, vasile miriuta, gigi becali, dinamo-fcsb, fcsb, dinamo

Vasile Miriuţă şi Gigi Becali au avut un dialog în care au abordat meciul Dinamo - FCSB, iar Cornel Dinu l-a atacat foarte dur pe patronul rivalei.

UPDATE. Gigi Becali a refuzat să poarte un război al declaraţiilor cu Cornel Dinu şi a ţinut să-l informeze că nu este duşmanul celor de la FC Dinamo Bucureşti:

"Eu sunt duşmanul lui Dinamo? Nu vreau să intru în discuţii cu Cornel Dinu, că nu-mi trebuie la bătrâneţe, au fost vremuri când oamenii se jigneau... Nu mă interesează ce spune Cornel Dinu, dar eu vreau să îi spun că nu sunt duşmanul lui Dinamo. Ce spun eu public, o fac de amuzant pentru oameni. Nu am duşmănie faţă de Dinamo. Am spus o glumă pntru voi. Nu am avut duşmănie pe nicio echipă în viaţa mea. Dacă vedea Dinu că sunt eu duşman se înşeală", a spus Gigi Becali la ProX.


Cornel Dinu a fost deranjat că antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti a stat de vorbă cu Gigi Becali. Antrenorul "câinilor" a fost pus la zid de "Mister", iar pe Becali l-a desfiinţat:

"Nu pot să îl înţeleg pe Vasile Miriuţă, că eu sunt câine roşu adevărat. Cine vorbeşte cu duşmanii lui Dinamo, rebuturi genetice, cum a făcut ieri, la mine nu mai contează. La revedere! Nu sunt jigniri, sunt constatări de genă umană. Se ştie că nimeni nu este perfect", a fost reacţia lui Cornel Dinu.

Discuţia care l-a enervat pe Dinu

Miriuţă şi Becali au discutat în studioiul unei emisiuni de sport (VEZI DETALII AICI), iar patronul de la FCSB a insistat să is e spună echipa de start, totul sub formă de glumă. Redăm dialogul:

Gigi Becali: - Vasile, spune-mi, îi bagi pe Torje şi Palic duminică?

Miriuţă: - Nu pot să vă spun, nea Gigi.

Becali: - Hai, Vasile. Spune-mi te rog. Joacă Torje şi Palic? Mi-ar plăcea să joace Torje

Miriuţă: - Încă nu am făcut echipa, mă gândesc încă. Dar Torje va fi pe teren, asta cu siguranţă.