Becali l-a certat pe Budescu: „Eu vreau să educ copiii ăştia!”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
17/04/2018, 12:17
Becali l-a certat pe Budescu: „Eu vreau să educ copiii ăştia!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Chiar dacă şi la partida cu Astra a fost schimbat la pauza meciului şi primele minute le-a văzut de sub copertina culoarului care duce spre vestiare, Budescu nu a mai reproşat antrenorului său decizia tactică. Becali susţine că acest lucru s-a produs fiindcă a purtat o discuţie cu vedeta sa: 

„Eu am fost, am vorbit cu el şi i-am spus „Băi, Budi, eu nu credeam că tu eşti narcisist, că ai iubire de sine. Pe tine te intersează de tine sau de echipă? Păi noi câştigăm cu 2-0 şi tu te superi? Eu vreau să educ copiii ăstia. O să fac Coman-Nedelcu-Tănase să mă bat cu cele mai tari echipe din Europa şi trebuie să îi aduc pe ăştia mici, dar nu pot să te las să îţi baţi joc, să te cerţi cu arbitrii să înveţe de la tine”, a spus patronul FCSB, la Pro X.

Becali: „Nimeni în play-off nu e cu mine”

În aceeaşi intervenţie telefonică, Becali a vorbit şi despre duelul cu CFR Cluj, care se va dovedi decisiv pentru câştigarea titlului în Liga 1, întrucât FCSB nu are niciun aliat în play-off: „Meciul cu CFR este decisiv. Eu ce ştiu sigur, dacă pierdem primul loc, la revedere! Mi-am dat seama că în play-off nimeni nu e cu mine! Nu vreau să se interpreteze, dar nimeni nu e cu mine.”

Închide ×