Fotbal intern

Becali l-a distrus pe Filip și a confirmat FANATIK: „Pleacă în Rusia și s-a dat accidentat la mișto”. Andronache îl contrazice

09.08.2019 | 00:52
Becali la distrus pe Filip si a confirmat FANATIK Pleaca in Rusia si sa dat accidentat la misto Andronache il contrazice
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat 0-0 cu Mlada Boleslav, în prima manșă din turul 3 preliminar al Europa League. Lucian Filip, cel mai vechi jucător de la FCSB, a părăsit terenul accidentat după numai 30 de minute de joc. 

Becali l-a distrus pe Filip și a confirmat FANATIK

FANATIK a dezvăluit înainte de meci că Filip se va transfera în Rusia, la Orenburg, Gigi Becali confirmând informația la finalul partidei. Patronul de la FCSB crede însă că Filip nu a suferit o accidentare serioasă, ci mai degrabă nu a vrut să riște una pentru a nu periclita transferul său în Rusia. Finanțatorul a fost extrem de supărat pe Filip, spunând că transferul său la Orenburg se va realiza doar datorită faptului că FCSB nu a primit gol cu Mlada. În caz contrar, Becali ar fi blocat mutarea.

ADVERTISEMENT

Nici nu avem cu cine să jucăm cu Voluntari. Filip s-a dat accidentat la mișto. E clar. El vrea să plece, are ofertă. Rușii ne-au cerut cartea verde până pe 15 august. Asta a făcut sută la sută. Un om căruia i-am dat salariu un an și jumătate în timp ce era accidentat. Aș putea să-l țin pe bancă acum și să nu-i dau drumul. Dar nu-l pedepsesc pentru că nu am luat gol. Dacă luam gol, îl blocam – a spus Gigi Becali la Pro X. 

Totuși, la conferința de presă, antrenorul Vergil Andronache a declarat că Filip nu mai poate să meargă din cauza accidentării suferite în timpul jocului. “Abia mergea. Era îngrijorat. Să dea Dumnezeu să fie doar o sperietură. Putem spune că este un băiat ghinionist”, a declarat Vergil Andronache.

ADVERTISEMENT
Tags: