Fotbal intern

Becali l-a înfuriat pe impresarul lui Zahovic! Pac, pac, transferul a picat!

17.07.2018 | 15:22
Gigi Becali l-a înfuriat pe impresarul lui Luka Zahovic şi şansele transferului s-au diminuat

FCSB şi-a anunţat intenţia de a-l cumpăra pe Zahovic, dar declaraţiile lui Gigi Becali au avut darul de a da toate planurile peste cap. Astfel, finanţatorul roş albaştrilor nu şi-a ascuns mirarea şi a precizat că nu prea este de acord să ofere o sumă foarte mare pentru un jucător pe care nu îl cunoaşte foarte bine şi că mai degrabă l-ar vrea la echipă sub formă de împrumut. A fost suficient pentru ca impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic să fie deranjat şi să-i transmită lui Becali că transferul are din acest moment şanse infime de a se mai realiza.

Am văzut ce a spus domnul Becali, că îl vrea împrumut pe Zahovic. Asta este jignire! Nu se poate să spui aşa ceva despre un jucător care este golgheter în Slovenia şi unul dintre cei mai buni jucători de la Maribor, o echipă care joacă în cupele europene. Răspunsul pentru dânsul este unul simplu: pac, pac, transferul a picat! Cel puţin deocamdată. Prin declaraţia pe care a dat o ne-a jignit. Dacă vine tatăl jucătorului acum la mine şi îmi zice: Zvonko, ce se întâmplă, cine e ăsta de vorbeşte aşa? Vă daţi seama că toată lumea o să preia acum declaraţia lui? Dacă vin şi eu şi spun că-l vreau pe Man, dar împrumut, să vedem dacă face 20 de milioane, ce ar zice?” a declarat impresarul pentru o televiziune de sport.

Becali, declaraţii care au îndepărtat transferul

Două milioane de euro ar fi suma pentru care clubul sloven ar fi de acord să se despartă de atacantul său. Vârful născut în Portugalia, la Guimaraes este fiul fostului internaţional Zlatko Zahovic, nimeni altul decât golgheterul all time al ţării sale. 36 de goluri în peste 80 de partide a marcat acesta pentru naţionala lui. De remarcat că Zlatko se află şi acum în fotbal şi ocupă funcţia de director sportiv la NK Maribor, formţie pentru care evoluează şi Luka, jucătorul dorit de FCSB.

Şase ani de zile a evoluat ca junior în Portugalia Luka Zahovic. Atacantul a marcat nu mai puţin de 18 goluri sezonul precedent în campionat pentru Maribor şi are în cv şi un gol în Champions League bifat într-o remiză cu Sporting Lisabona în urmă cu trei sezoane.

22 de ani are Luka Zahovic jucătorul dorit de FCSB

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri