Fotbal intern

Becali l-a ratat pe Nistor din cauza lui Meme: “Puteam să-l iau, e jucător de naţională”

02.08.2018 | 12:57
Becali la ratat pe Nistor din cauza lui Meme Puteam sal iau e jucator de nationala

Becali l-a ratat pe Nistor din cauza lui Meme. Patronul de la FCSB a declarat că l-a dorit pe Dan Nistor, dar nu l-a transferat pentru că nu a fost de acord Mihai Stoica, apoi când acesta a început să agreeze varianta aducerii mijlocaşului, nu s-a mai putut, pentru că jucătorul evolua la CFR Cluj, iar antrenorul de atunci al echipei din Gruia, Dan Petrescu, nu a vrut să întărească rivala.

Gigi Becali l-a vrut pe Nistor. Mijlocaşul marchează aproape la fiecare derby şi nu a făcut rabat nici la ultima confruntare dintre FCSB şi FC Dinamo Bucureşti, când a punctat pentru 2-2, iar în final a avut o ocazie uriaşă a aduce victoria “câinilor”. Lăudat de Nicolae Dică şi înainte şi după derby, Gigi Becali spune că şi el l-a dorit pe mijlocaşul ce activează acum în “Groapă”, însă directorul sportiv al clubului s-a opus, reprezentând ceea ce a numit patronul de la FCSB “una dintre greşelile lui Meme”.

Becali l-a ratat pe Nistor din cauza lui Meme

Şeful “roşalbaştrilor” a oferit detalii despre modul în care au decurs lucrurile cu Dan Nistor, a mai vorbit despre unele tratative ale lui Mihai Stoica, apoi Becali a oferit detalii despre oferta pentru Nistor: “Cu ăsta, cum îl cheamă, Nistor. Vezi că Meme mai greşeşte? Puteam să-l iau cu 8.000 pe lună de la Pandurii. Mi-a plăcut întotdeauna, i-am zis lui Meme că e fotbalist, face paşi mici cu mingea la pioare. Meme nu, că nu ştiu ce. A plecat la CFR, apoi şi-a dat seama Dan Petrescu de el că îl vreau, numai că nu-i dădea drumul. Nistor e jucător de echipa naţională. Mâine o să ştiţi, Rusescu poate fi, dacă acceptă condiţiile date de acum o lună.

Şi ce dacă e ciorbă reîncălzită? Eu am vrut să-l reîncălzesc pe Lucian, dar nu a vrut Meme să dea drumul la aragaz! Acum, el vrea să reîncălzească ciorba cu Rusescu! Eu fac ca Meme, de ce? Pentru că zic că se pricepe mai bine ca mine la fotbal în anumite momente. Sunt unele lucruri la care stăpânul se pricepe mai bine ca cel mai mare specialist”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Nistor despre oferta FCSB-ului

Jucătorul lui Dinamo a oferit detalii despre ce s-a întâmplat în negocierile cu FCSB: “Toamna trecută, nu mai aveam treabă cu Dinamo, în sensul că eram jucătorul Clujului. Oferta era mai mult decât tentantă. Dar am zis «Nu!». Am mulţumit, m-am simţit onorat de faptul că am fost dorit, însă n-am vrut să merg. A venit propunerea de la Dinamo, chiar dacă pe bani mai puţini, și am decis să mă întorc acasă. M-am simţit bine la Dinamo, sunt iubit și n-o să trădez niciodată”, a spus Dan Nistor despre refuzul FCSB-ului pentru  Gazeta Sporturilor.

Becali l-a ratat pe Nistor din cauza lui Meme! Dan Nistor în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi ACS Politehnica Timişoara, în cadrul play out-ului Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dinamo din Bucureşti
Becali l-a ratat pe Nistor din cauza lui Meme! Dan Nistor în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi ACS Politehnica Timişoara

“Este un jucător important la Dinamo, trage echipa după el. Ştie ce are de făcut în partea defensivă şi cea ofensivă. Mie îmi place de Nistor”, Nicolae Dică, antrenor FCSB, despre Dan Nistor