Fotbal intern

Becali lansează o ipoteză ciudată după Astra – Dinamo 4-1: „Fotbaliștii n-au vrut să joace”

21.12.2018 | 15:13
Becali lansează o ipoteză ciudată după Astra - Dinamo 4-1: „Fotbaliștii n-au vrut să joace”
Becali lansează o ipoteză ciudată după Astra - Dinamo 4-1

Dinamo a fost învinsă de Astra cu 4-1 și are șanse minime să se mai califice în play-off. Înfrângerea la scor este cu atât mai surprinzătoare, cu cât dinamoviștii veneau după o victorie răsunătoare în fața Craiovei (3-0).

Gigi Becali lansează o ipoteză ciudată și spune că jucătorii lui Dinamo n-au vrut să joace în acest meci. De când a venit la Dinamo, Mircea Rednic a reziliat contractele multor jucători și nu a ezitat să-i critice în mod public chiar și pe cei care încă se află sub contract cu gruparea din Ștefan cel Mare.

Helmuth Duckadam a vorbit despre același lucru imediat după meci.

Sergiu Popovici este un exemplu concret. Criticat în repetate rânduri de Rednic, fundașul și-a reziliat în cele din urmă contractul cu Dinamo în cursul zilei de luni. 

Becali lansează o ipoteză ciudată după Astra – Dinamo

Becali nu o vrea pe Dinamo în play-off deoarece se teme că rivalii s-ar putea întoarce împotriva echipei sale dacă se va ajunge la o situație în care „câinii” să decidă titlul.

”La Dinamo, ce să le faci? Dacă n-au vrut să joace jucătorii, ai ce să le faci? N-ai! Aşa a fost la meciul cu Astra! Mie îmi pare rău de Dinamo. Toată lumea o vrea în play-off. E frumos cu ei în play-off. Dar mai bine să rămână acolo.

Jucătorii dacă nu mai au obiectiv, după se dau la o parte. Vorbesc între ei. Spre exemplu dacă ar fi Steaua – Dinamo în retur, în play-off, o să zică: ce facem, le dăm lor campionatul?”

Dacă va câștiga toate meciurile până la finalul sezonului, Dinamo va acumula 37 de puncte. În ultimele două sezoane s-a intrat în play-off de fiecare dată cu un punctaj mai mare. Astra mai are nevoie de șapte puncte, în timp ce Sepsi trebuie să mai obțină opt puncte ca să termine peste Dinamo, indiferent de câte puncte vor obține „câinii”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri