Stiri sportive

Fabulos! Becali ON-LINE! “Luţule, ia-mi cel mai tare…”

Gigi Becali a început, de la finalul lunii aprilie, să lucreze la Academia de fotbal a lui Gică Hagi. La Ovidiu, patronul Stelei are un birou propriu şi deţine funcţia de supraveghetor. De luni...
05.10.2014 | 00:20
Fabulos Becali ONLINE Lutule iami cel mai tare

Gigi Becali a început, de la finalul lunii aprilie, să lucreze la Academia de fotbal a lui Gică Hagi. La Ovidiu, patronul Stelei are un birou propriu şi deţine funcţia de supraveghetor. De luni pînă vineri, omul de afaceri pleacă la ora 07:00 şi revine la Poarta Albă înainte de ora 17:00. La şcoala de fotbal a naşului său, latifundiarul se prezenta cu mai multe cărţi bisericeşti şi nu se sfia să lectureze cu voce tare din acestea. “Materialul” s-a epuizat, însă, în urmă cu ceva timp, iar Gigi şi-a mandatat unul dintre apropiaţi să-i achiziţioneze alte lucrări cu caracter bisericesc.

Impresionat de ce a găsit pe internet

Cărţile achiziţionate nu au fost, însă, pe placul patronului Stelei, care a luat foc. “Nu mi-ai cumpărat ce trebuia, nu te-ai descurcat deloc! Nu voi mai apela niciodată la tine. Se vede că nu ai treabă cu biserica”, a fost reacţia lui Gigi. În tot acest timp, unul dintre angajaţii de la Ovidiu butona de zor la un laptop. “Tată, pe internet pot citi cărţi religioase? Găsesc tot ce vreau?”, a întrebat latifundiarul. Cum răspunsul a fost afirmativ, Becali a trecut imediat la pupitru.

A vrut cel mai scump laptop

Conform surselor FANATIK.RO, finanţatorul din Ghencea a rămas impresionat de materialul găsit pe internet şi i-a ordonat lui Luţu să-i achiziţioneze de urgenţă un laptop. “Vreau să mi-l cumperi pe cel mai scump! Nu contează cîţi bani costă. De acum încolo, cînd voi veni la Academie, vreau să citesc cărţi religioase pe internet”, i-a transmis Gigi acestuia. Omul de încredere al lui Becali s-a conformat şi s-a dus de urgenţă la un magazin specializat în IT, de unde a achiziţionat un laptop de ultimă generaţie, care urmează să fie adus la Academia lui Gică Hagi zilele următoare.

“Internetul este lucrarea diavolului!”

În afara materialelor cu caracter religios, patronul Stelei vrea să fie la curent şi cu ultimele evenimente sociale şi sportive. Totuşi, Gigi va avea nevoie de un training de calitate înainte să înceapă să folosească laptopul, cunoscut fiind faptul că omul de afaceri este un novice într-ale tehnologiei. “Nu mă voi apropia niciodată de internet. Este lucrarea diavolului!”, susţinea Becali înainte să fie condamnat la închisoare.

3 ani şi şase luni de închisoare are de executat Gigi Becali. A fost încarcerat pe 20 mai 2013

5.000 de euro costă cel mai scump laptop din România

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: