Povestea uluitoare a familiei SALVATE de Gigi! AU VÎNDUT TOT din casa cumpărată de Becali, iar acum sînt AMENINŢAŢI!

In urma cu doi ani, Gigi Becali a cumparat o casa pentru o familie de amarati dintr-o comuna gorjeana. Pentru oameni aceia speranta intr-un trai mai bun s-a dus odata cu arestarea binefacatorului lor....
29.05.2014 | 13:34
Povestea uluitoare a familiei SALVATE de Gigi AU VINDUT TOT din casa cumparata de Becali iar acum sint AMENINTATI

In urma cu doi ani, Gigi Becali a cumparat o casa pentru o familie de amarati dintr-o comuna gorjeana. Pentru oameni aceia speranta intr-un trai mai bun s-a dus odata cu arestarea binefacatorului lor.

1

Necazurile se tin lant de familia Bucur din Vagiulesti de Gorj. Daca in urma cu doi ani, sotii Bucur spuneau ca le-a pus Dumnezeu mana-n cap, cand l-au vazut pe Gigi Becali coborand din elicopter si venind cu bani si multe cadouri spre ei, situatia s-a schimbat acum, cand binefacatorul lor este inchis.

2

In 2012, impresionat de drama familiei cu 7 copii (intre timp au devenit 8), Gigi Becali a hotarat sa le faca un bine: le-a cumparat o casa in localitatea in care acestia stateau, le-a adus tot ce era necesar pentru o locuinta, de la pat si frigider, pana la plasma, si le-a mai dat si niste bani. De altfel, le-a promis ca le va trimite lunar 2.000 de lei.

Numai ca lucrurile s-au schimbat in mod dramatic pentru familia Bucur. Micutul nascut in vara anului trecut a venit pe lume cu multe probleme. “Este tare bolnavior saracutul. S-a nascut cu o bucata din maduva spinarii in afara (n.r. in termeni medicali, boala se numeste mielomeningocel lombar), are piciorusele strambe, dar si meningita si alte boli. Ne chinuim tare cu el, dar asta e, asa ni l-a dat Dumnezeu”, ne-a spus Alexandru Bucur, capul familiei si, de altfel, singurul care munceste din cand in cand, ca zilier. In rest, familia traieste din cei 500 de lei pe luna, alocatiile copiilor.

3

Daca Gigi Becali, ajuns dupa gratii, nu i-a mai putut ajuta, parintii au vandut tot ce aveau mai de pret prin casa, inclusiv bunurile primite de la patronul Stelei.

4

Iar casa primita cadou risca acum sa le fie luata de fostii proprietari. “De cand au aflat ca domnul Becali e la puscarie, fostii proprietari ne fac numai probleme. Domnul Becali a venit in 2012 in curte si de fata cu toata presa i-a dat proprietarului toti banii ceruti, adica 40.000 de lei. Atunci insa actele nu s-au putut face pentru ca nu era cadastrul gata. Si asa au ramas actele de atunci, si cum nu sunt facute actele, fiica fostului proprietar vine acum si ne spune ca daca nu dam 40.000 de lei, spunand ca ea nu a primit decat 10.000 de lei avans, ne da afara din casa. Ne-a amenintat ca ne da afara de pe proprietatea care sustine ca e a ei si ca nici nu vedem bani de la ea, ca cei 10.000 de lei primiti avans ii considera chirie pentru cei doi ani de cand stam acolo. Suntem disperati si, daca domnul Gigi este in inchisoare, toti ne rad in nas si spun ca nu are ce sa le faca de acolo, din puscarie”, ne-a povestit Alexandru Bucur.

Omul este disperat, gandindu-se ca ar putea ajunge din nou in situatia de acum doi ani. In plus, copiii i-ar putea fi luati de autoritati si dusi in centre de plasament. “Doamne, daca as putea sa iau legatura cu dl. Becali si sa-i spun prin ce trecem, sigur ar trimite pe cineva sa rezolve problema casei. Ma rog in fiecare zi pentru sanatatea dumnealui si, daca ar fi dupa mine, m-as duce la puscarie in locul lui. Macar atata lucru sa fac si eu pentru cat bine ne-a facut dansul”, a marturisit barbatul.

sursa: wowbiz.ro