Becali le simte lipsa: „Cu galeria lui CSA ne distram cu CFR”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri sportive
17/04/2018, 07:51
Becali le simte lipsa: „Cu galeria lui CSA ne distram cu CFR”

Becali susţine că a urmărit cu plăcere partida din Liga 4 dintre CSA Steaua şi Academia Rapid: “M-am uitat la meci, cine nu s-a uitat? Mie îmi e dor să văd astfel de galerii.” 

Patronul FCSB e convins că dacă ar fi avut aportul fanilor, echipa sa ar fi avut o misiune uşoară în Liga 1: „Mai avem cinci meciuri, jucăm cu CFR acasă şi ne distram cu ei dacă aveam galeria lui CSA. Nu fac apel la ei. Nu am fost invidios pentru că 1.000 sunt ăia care nu vor să vină la noi, dar ăia sunt mai vocali, trag echipa după ei.”

Becali a domolit tonul

Dacă în urmă cu câteva luni Becali anunţa că va face astfel încât CSA Steaua să nu promoveze din Liga 3, acum patronul FCSB susţine că „Eu nu vreau să vorbesc despre Steaua 2. Nu mă bag”. Ar putea însă ca reacţia lui Becali să vină după ce Marius Lăcătuş a anunţat că echipa sa ar putea merge chiar direct în Liga 2: “Nici nu ştiu pe ce loc e echipa a doua a FCSB-ului în Liga 3. Şi dacă noi facem un pas şi sărim peste Liga 3 şi ajungem în Liga 2? Craiova a fuzionat cu cineva? A ajuns direct în Liga 2! Se poate întâmpla orice la noi. Nu am discutat ce se va întâmpla în cazul în care nu promovăm. Obiectivul e clar, nu cred că putem să ratăm promovarea”, a spus antrenorul CSA Steaua.  

Închide ×