Becali, distrus în presa internaţională: “Dispreţuitor şi rasist”

Tibi Demeter   
in Stiri sportive
04/04/2018, 18:35
Becali, distrus în presa internaţională: “Dispreţuitor şi rasist”

Finanţatorul celor de la FCSB este lider într-un clasament al  “celor mai vocali preşedinţi de club” din lumea fotbalului, conform site-ului belgian walfoot.bet. “Lumea fotbalului a cunoscut preşedinţi de cluburi extravaganţi, ţicniţi, dezaxaţi sau furioşi şi cunoaşte şi acum câţiva. Iată un eşantion”, scriu belgienii în debutul articolului.

Presa belgiană a punctat fiecare minus al lui Gigi Becali: “Dispreţuitor, rasist, autoritar şi rebel. Iată cum ar putea fi prezentat pe scurt. Domneşte ca un adevărat dictator la clubul său şi nu ezită să alcătuiască el însuşi echipa în locul antrenorilor care se succed de-a lungul anilor. Dacă antrenorul îi displace cât de puţin, îi dă afară. A refuzat să-l aducă pe jucătorul francez Florent Sinama-Pongolle pe motiv că este negru. Becali a primit în 2013 o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru corupţie”, a fost descrierea primită de latifundialul din Pipera.

Rivalii lui Becali nu sunt nici ei mai buni

Finanţatorul celor de la FCSB este urmat în top de Maurizio Zamparini, conducătorul lui Palermo, fiind descris ca un devorator de antrenori: “Acest pasionat de balonul rotund este supranumit devoratorul de antrenori fiindcă, din 1987, a dat afară 46 de antrenori!“, comentează site-ul.

Podiumul este completat de  Christian Constantin, care conduce clubul FC Sion.  Elvenţianul a lovit în acest sezon un consultant TV şi a fost suspendat din orice activitate sportivă timp de 9 luni.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×