”Sunt mai fericit decât atunci când am luat 10 milioane pe Stanciu!”

Filon Stan   
in Stiri sportive
31/03/2018, 18:30
”Sunt mai fericit decât atunci când am luat 10 milioane pe Stanciu!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă
Gigi Becali a vorbit despre ”transhumanţa” pe care a făcut-o sâmbătă. Acesta a fost surprins când a scos din curtea vilei 150 de oi! Milionarul a blocat traficul pentru o bună perioadă, timp în care au trecut toate oile, mânate de Gigi Becali cu o mătură. Filmuleţul îl puteţi vedea AICI!
 
Tranhumanţa nu a fost una de cursă lungă! ”Trebuia să trec strada cu oile, ca să le duc la iarbă. A fost o bucurie mai mare decât atunci când am semnat contractul cu Stanciu, de 10 milioane de euro! Am traversat, am luat-o pe o strădută şi le-am dus la câmp. Am stat şi eu acolo câteva ore, că mi-a fost drag. Mâine mă duc şi le mulg. 

Jucătorii FCSB au brânză la discreţie, în cantonament

Am 150 de oi, dar nu vând. De Paşte dau cadou miei. Am 100, dar trebuie să mai cumpăr vreo 200. Ţin oi pentru că îmi place să le mulg, să le văd cum pasc. Brânza o dau cadou. O trimit în cantonament şi băieţii îşi pot lua acasă brânză. Mă implic, dar nu tot timpul. La două trei zile le mai mulg şi eu, stau 2-3 ore la păscut. Stau şi mă uit la ele cum pasc. Brânza eu o fac, am secretul meu. Fiecare brânzar, oier, are reţeta lui”, a declarat Becali la româniaTV.
 
 
Închide ×