Becali, mesaj pentru Nedelcu şi Coman: „Nu trebuie să vă demoralizaţi”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
17/04/2018, 08:20
Becali, mesaj pentru Nedelcu şi Coman: „Nu trebuie să vă demoralizaţi”

Florinel Coman şi Dragoş Nedelcu au rămas din nou pe banca de rezerve a FCSB la meciul câştigat de stelişti în deplasarea cu Astra Giurgiu, scor 3-0, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Chiar dacă cei doi nu au jucat, patronul FCSB, Gigi Becali, le acordă în continuare credit tinerilor fotbalişti: 

„I-am spus şi lui Florinel Coman şi lui Nedelcu: «Am dat 5 milioane pe voi, am încredere că voi lua zeci de milioane pe voi. Dar, la ora asta, noi avem obiectiv câştigarea campionatului. Voi abia aţi împlinit 20 de ani. Aveţi timp să jucaţi fotbal de acum încolo. Nu trebuie să vă demoralizaţi că nu jucaţi. Dacă câştigăm campionatul acesta, acest lucru v-ar folosi cel mai mult vouă. E mai bine să câştigăm campionatul, nu să riscăm»”, a spus Becali.

Becali: „Pe Coman iau 100 de milioane”

Patronul FCSB se arată un mare admirator ai celor doi mijlocaşi, în special al lui Florinel Coman: „Nu vreau să mă despart de Coman! Eu am dat 3.000.000 de euro pe  el şi nu-l dau pe aceeaşi sumă pentru că eu vreau o sută de milioane de euro. Nu se pune problema ca Man, Coman şi Benzar să plece”, a spus Gigi Becali pentru ProX.