Fotbal intern

Gigi Becali: “Nedelcu va fi peste Pique!”. Ce clauze incredibile au el şi Benzar

Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar au ajuns deja la palatul din Aleea Alexandru, proprietatea lui Gigi Becali, pentru a fi prezentaţi oficial. Cei doi au fost aşteptaţi "în poartă" chiar de...
10.08.2017 | 00:03
Gigi Becali Nedelcu va fi peste Pique Ce clauze incredibile au el si Benzar
Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar au ajuns deja la palatul din Aleea Alexandru, proprietatea lui Gigi Becali, pentru a fi prezentaţi oficial. Cei doi au fost aşteptaţi “în poartă” chiar de finanţatorul FCSB care, pentru a nu pierde timpul, a trecut şi la declaraţii.

“Orice ar face Gică, el rămâne tot prietenul meu, nu neapărat naşul, că poţi să te cerţi, prietenul meu de acum 35 de ani. Poate să zică ce vrea. La ghinionul pe care l-a avut el…să te vezi cu un picior în Liga Campionilor şi să nu te califici…Eu zic că e mai câştigat Gică aşa, pentru că nu poţi să-i vinzi de la Viitorul…aşa o să păstreze un procent de 20 l-am pus clauză de reziliere de 50 de milioane. Da, ce vă miraţi?! Atât o să valoreze!” , a declarat Becali, care a mai spus că  Benzar are clauză  de 20 de milioane!

Becali Nedelcu Benzar. “O să îl iau şi pe Florinel Coman!”

Patronul FCSB a continuat cu o caracterizare făcută celor doi jucători: “Benzar este cel mai bun fundaş dreapta din România. Pe Nedelcu pe care eu îl voiam de 4-5 ani şi acum am reusit să-l iau. De când am luat acceptul şi am închis afacerea, trăiesc cu o bucurie că am luat cei mai buni jucători din România. Eu pe Nedelcu l-am vazut ca fundaş central. La mijloc noi avem. Eu cred că Nedelcu nu poate fi ca mijlocas central mai bun decât Casemiro, dar poate fi mai bun fundaş central decât Pique. Şi atunci e mai bine aşa”.

Becali a vorbit şi despre planurile de viitor, afirmând că va mai transfera un jucător de la echipa lui Gică Hagi.  “O să-l iau şi pe Florinel Coman. O să vedeţi, de obicei, ceea ce vreau fac. Sper să fie şi cu Coman la fel, să-l conving, că şi pe Coman îl vreau. Şi de obicei când eu vreau ceva, iau. N-am vorbit acum de el, ca să nu-l mai supăr pe Gică, să nu răsucesc cuţitul în rană. Dar am vorbit cu impresarul lui şi a rămas că o să mai discutăm” , a mai spus Becali.

Becali Nedelcu Benzar. “Ei şi Man sunt viitorul Stelei!”

Becali a mai afirmat că nu contează faptul că Benzar a fost vocal la adresa FCSB când s-a făcut reclamaţia la TAS vizavi de titlul câştigat de Viitorul. “Ce dacă a zis ce a zic? Îşi apăra familia lui atunci, că era la Viitorul. Iar acum sunt în familia mea. Uite, Ioniţă zicea că plânge dacă ia Steaua campionatul. Şi, dacă îl sun, vine imediat!” , a spus Becali.

Patronul FCSB a ţinut să explice şi faptul că Dennis Man va fi în continuare titular în echipa lui Dică, deşi Nedelcu este şi el jucător care este eligibil pentru regula under 21.  “Tatăl lui Dennis Man era îngrijorat după ce l-am luat pe Nedelcu, dar îi transmit să stea liniştit, pentru că echipa se va începe cu Man. Man e viitorul Stelei. Acum vom evolua cu 4 jucători sub 21 de ani” , a încheiat Becali.

Tags: