Fotbal intern

Becali negociază transferul lui Harlem Gnohere în La Liga! Anunțul făcut de presa din Spania

17.01.2019 | 23:42
Becali negociază transferul lui Harlem Gnohere în La Liga! Anunțul făcut de presa din Spania
Becali negociază transferul lui Harlem Gnohere în La Liga

Chiar dacă Mihai Stoica a declarat recent că Harlem Gnohere are aceleași șanse să plece de la FCSB precum Lionel Messi de la Barcelona, presa din Spania anunță că în această perioadă roș-albaștrii negociază transferul francezului în La Liga.

Becali negociază transferul lui Harlem Gnohere în La Liga

Portalul fichajes.com dezvăluie că Rayo Vallecano este foarte interesată de serviciile lui Gnohere. Totuși, spaniolii vor să-l ia pe francez sub formă de împrumut până la finalul sezonului, situație cu care FCSB ar fi de acord cu o singură condiție: Rayo să fie obligată să-l cumpere pe Gnohere la vară cu cinci milioane de euro.

Rayo Vallecano ocupă locul 18 în La Liga, loc retrogradabil, dar echipa a renăscut în ultima vreme, venind după trei victorii consecutive. În ciuda interesului pentru Gnohere, Rayo are un atac productiv, cu 22 de goluri înscrise. Doar alte șapte echipe din La Liga stau mai bine la acest capitol.

Cel mai bun marcator din lotul lui Vallecano este Raul De Tomas, autor a opt goluri. În rest, niciun alt fotbalist nu a marcat mai mult de două goluri.

Curg ofertele pentru Gnohere

Chiar dacă are 30 de ani, Harlem Gnohere este unul dintre cei mai doriți jucători din lotul celor de la FCSB. Becali a refuzat sume de ordinul milioanelor de euro în schimbul său, sume venite de la cluburi din Golf.

Gnohere a fost introdus pe teren în repriza secundă de către Mihai Teja la amicalul cu Luzern, primul din această pauză de iarnă. Gnohere a marcat 15 goluri în 23 de meciuri oficiale jucate pentru FCSB în actuala stagiune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri