Fotbal intern

Becali, nemulțumit de 3 jucători de la FCSB. “Tănase nu a fost extraordinar!” Laude pentru Panțîru. “Cel mai bun!”

16.09.2019 | 12:36
Becali nemultumit de 3 jucatori de la FCSB Tanase nu a fost extraordinar Laude pentru Pantiru Cel mai bun

FCSB s-a impus în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 1-0, pe stadionul “Ion Oblemenco”, dar Gigi Becali s-a arătat nemulțumit de 3 jucători din lotul pregătit de Bogdan Argeș Vintilă. Adi Popa, Ioan Hora și Florin Tănase nu l-au încântat pe latifundiarul din Pipera.

Popa, Hora și Tănase, cei 3 jucători de la FCSB cafe l-au nemulțumit pe Gigi Becali la Craiova – FCSB 0-1

“E o mică bucurie, dar eu simțeam lucrurile alea de dinainte. Echipa asta nu poate să o bată nimeni. E greu, nu se poate. Peste o lună vine și Man. Popa nu a fost în apele lui, Hora la fel. Mai vine și Gnohere. Îi felicit pe Hora și Popa că s-a câștigat meciul cu ei. Nici Tănase nu a fost extraordinar. Eu simțeam asta și am si spus. Eu râdeam când a ajuns Steaua pe ultimul loc pentru că a fost un lucru asumat. Noi atunci voiam în grupele Europa League. Acum nu ne mai poate bate nimeni. Am bătut-o pe Viitorul, ne-am distrat cu ei. Era 2-1 pentru noi și noi jucam miuța, a stat mingea doar la noi. Cu Craiova sunt puțin subiectiv, dar eu spun ce am văzut. Eu am văzut că într-o repriză am jucat numai în jumătatea adversarului.

Am jucat numai noi, iar adversarul deloc. În a doua repriza s-a întâmplat să mai joace și ei pentru că i-a luat Pițurcă la pauză, doar că nu au avut niciun șut pe poartă. Noi am avut două faze clare cu portarul și am avut și 11 metri la Coman. Eu știu că oamenii sunt împotriva mea toți. Ei văd penalty-ul la Ivan, dar nu văd la Coman că i-a băgat mâna în piept. Ei au ce au cu mine, dar mie îmi convinge pentru că îmi dă Dumnezeu înapoi. Eu leșin de râs când îi văd. Ei sunt nimeni… Ce să facă ei, săracii… Își dau cu părerea din dușmănie și răutate”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Ionuț Panțîru, Renato Kelic și Mihai Roman în meciul Universitatea Craiova - FCSB, scor 0-1. Sursă foto: sportpictures.eu
Ionuț Panțîru, Renato Kelic și Mihai Roman în meciul Universitatea Craiova – FCSB, scor 0-1. Sursă foto: sportpictures.eu

Ionuț Panțîru, lăudat de Gigi Becali

Gigi Becali a comentat și în legătură cu Tsoumou și susține că nu va regreta că l-a adus la FCSB, toate acestea deoarece a adus victoria roș-albaștrilor de pe stadionul “Ion Oblemenco”. Totodată, latifundiarul din Pipera este de părere că Ionuț Panțîru este cel mai bun de la gruparea vicecampioanei României și Coman e pe locul 2.

“Tsoumou a marcat un gol și am câștigat. Chiar dacă rămâne doar cu golul ăsta nu o să îmi pară rău că l-am semnat. Am bătut Craiova pe teren propriu, în fața a peste 30.000 de spectatori. Am avut momente când m-am supărat pe Coman și i-am zis că trebuie să muncească. Acum nu mai cade. A muncit și a lucrat, iar acum cade adversarul și nu se mai aruncă el. Panțîru este cel mai bun fotbalist de la Steaua în acest moment. Eu așa cred. Al doilea este Coman”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată mai sus.