Fotbal intern

Becali nu a renunţat la Andrei Cristea! “E cel mai potrivit atacant pentru FCSB”

02.08.2018 | 07:57
Becali nu a renuntat la Andrei Cristea E cel mai potrivit atacant pentru FCSB

Becali nu a renunţat la Andrei Cristea! Ioan Andone este cel care a oferit detalii despre jucătorul dori de patronul FCSB, după ce a explicat în ce condiţii FC Voluntari l-ar putea lua din nou sub formă de împrumut pe fratele mai mic al lui Romario Benzar, Daniel.

Ioan Andone, oficialul celor de la FC Voluntari, a detaliat  o discuţie avută cu Gigi Becali în privinţa lui Andrei Cristea, după ce “Fălcosul” l-a ceurt din nou la FC Voluntari pe Daniel Benzar. Condiţia patronului de la FCSB a fost că îl cedează pe mijlocaş, doar în cazul în care va reuşi să perfecteze transferul lui Adrian Cristea la FCSB.

Becali nu a renunţat la Andrei Cristea

Gigi Becali încă îl vrea pe Andrei Cristea, iar Andone spune că jucătorul celor de la FC Politehnica Iaşi este cel mai potrivit jucător pentru a umple golurile din ofensiva celor de la FCSB: “Am fost la Gigi de mai multe ori pentru împrumutul lui Daniel Benzar. A spus că mi-l dă dacă reușește să îl cumpere pe Andrei Cristea. Eu i-am spus că în acest moment e cel mai potrivit vârf pentru FCSB. Nu cred ca un jucător de afara ar face faţă presiunii.

Nu sunt atacanți în acest moment în Liga 1 Betano care să poată juca ca un număr 9. În afară de Cristea și Blănaru nu cred că poate altcineva să se integreze la FCSB în poziția lui Gnohere”, a spus Ioan Andone la un post de televiziune.

Cristea, încântat de oferta lui Becali

Gigi Becali vrea să îl aducă pe Cristea la FCSB, iar atacantul celor de la FC Politehnica Iaşi spune că se simte onorat de faptul că o echipă precum este FCSB este interesată de serviciile sale: “Mă onorează foarte mult interesul domnului Gigi Becali, pe care îl cunosc fiind un om de cuvânt. Aşa a procedat şi când a vorbit că îl vrea pe Qaka şi apoi s-a ţinut de cuvânt şi l-a adus la FCSB. Deci, din acest punct de vedere, sunt sigur că dacă a spus despre mine că aş fi util a făcut-o cu toată seriozitatea şi de aceea îi mulţumesc pentru faptul că vede în mine un jucător care aş putea să ajut FCSB.

Cine e jucătorul care pleacă de la FCSB odată cu venirea lui Cristea

Conform lui Ioan Andone, Gigi Becali a promis să-l cedeze sub formă de împrumut pe Daniel Benzar la FC Voluntari, în cazul în care transferul lui Andrei Cristea la FCSB se va face. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a venit la FCSB în vara anului 2015, de la LPS Banatul, şi de atunci a fost împumutat la echipe precum Academica Clinceni şi FC Voluntari.

Becali nu a renunţat la Andrei Cristea! Daniel Benzar se bucură dupa golul marcat în meciul de fotbal dintre FC Voluntari şi FC Botosani. Jucătorul care aparţine de FCSB e dorit din nou la Voluntari de Ioan Andone
Becali nu a renunţat la Andrei Cristea! Jucătorul care aparţine de FCSB e dorit din nou la Voluntari de Ioan Andone

“Vom încerca să aducem cât mai repede atacant. Andrei Cristea e un jucător cu mare experienţă, a mai fost la Steaua. Îl apreciez, dar deocamdată ne gândim la alt atacant”, a spus Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului.