Gigi: "Nu e un meci mare! Să marcăm, ca să se înveţe minte"

fcsb-lazio, gigi becali, europa league

FCSB - Lazio nu este un meci de top, în opinia lui Gigi Becali, care vrea ca echipa lui Nicolae Dică să marcheze în poarta italienilor.

Gigi Becali nu vede nimic spectaculos în adversarul FCSB-ului de diseară şi spune că Florinel Coman va reuşi o dublă, în timp ce Ciro Immobile va rata de două ori, trimiţând mingea în bară: "Este un meci important, dar să zic mare e meci e prea mult. e când joc cu alea două de aseară. Nu mai sunt italienii aşa  de buni. Spania e în topul fotbalului. Nu îi batem, dar nu sunt chiar de top aşa.

Ca să fie mare, trebuie să semnifice ceva. Nu e nici vreun trofeu şi nici bani mulţi. Performanţă e când joci o finală sau câştigi un trofeu. Cea mai mare miză este creşterea cotei jucătorilor, de fapt. Alţii vor spune că se gândeşte numai la bani... Păi dacă nu mă gândeam la asta, nu ajungeam să joc. Dacă n-ai bani, nu poţi să te atingi. Banii trebuie făcuţi, ca să se întărească echipa, nu plouă cu bani. Am făcut bani, ca să dau 3 milioane pe un jucător din România.

"Coman dă două goluri"

Poate marcăm goluri, ca să se înveţ minte. Mi-aş dori să batem la două goluri diferenţă. Pronostic e greu să dai cu Lazio. E o echipă valoroasă, e mai valoroasă cu noi. Dacă vrea Dumnezeu, le pedepseşte aroganţa lor, să-i batem pe occidentalii ăştia care sunt bogaţi. Îl bagă pe Immobile, care dă două bare, şi dă Florinel Coman două goluri", a spus Gigi beclai la PROX.

Partida FCSB - Lazio se va disputa în această seară, de la ora 22_05, pe Arena Naţională, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.