Becali nu se mai interesează de fani: “Mi-am luat gândul”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
09/02/2018, 10:50
Becali nu se mai interesează de fani: “Mi-am luat gândul”

Patronul celor de la FSCB spune că nu mai are aşteptări să încaseze bani mulţi din vânzarea de bilete la partidele din Europa League. Becali declară că deja a încasat suficient din tichete şi nu se mai gândeşte la partida cu Lazio Roma, de pe Arena Naţională.

Totuşi, acesta se aşteaptă să vină cel puţin 40.000 de suporteri: “Părerea mea e că vor fi cel puţin 40.000 de oameni cu Lazio. Nu ştiu cifra exactă, câte bilete s-au vândut, dar văd ce interes mare e. Oricum, nu mai fac socoteală ca pe vremuri: că iau 700.000 de euro sau 1,2 milioane de euro de pe bilete. Nu mă mai interesează! Pentru că am scos foarte mulţi bani în ultima perioadă”, a declarat Gigi Becali.

Preţuri bilete la FCSB – Lazio:

VIP 1 – 400 LEI
VIP 3 – 350 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 – CENTRAL – 100 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 – PERIFERIC – 60 LEI
PELUZA – INEL 1 – 40 LEI

Partida FCSB – Lazio se va juca pe 15 februarie, pe Arena Naţională, de la ora 22:05. Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Mutu va antrena în Emirate! “Am vorbit cu el, a mai avut oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.