Becali a luat la ţintă trei stelişti. “L-a făcut afiş Olaru!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
07/02/2018, 08:03
Becali a luat la ţintă trei stelişti. “L-a făcut afiş Olaru!”

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, în etapa 23 din Liga 1 Betano, iar lui Gigi Becali nu i-a trecut supărarea nici după patru zile. Patronul lui FCSB nu a ezitat să-şi desfiinţeze jucători în direct la TV.

Gigi Becali consideră că FCSB a jucat în trei jucători împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, iar Florinel Coman, Dragoş Nedelcu şi Ionuţ Larie au fost criticaţi. De partea cealaltă, Filipe Teixeira, Constantin Budescu şi Mihai Pintilii au fost lăudaţi de patronul “roş-albaştrilor”. Citeşte aici toate declaraţiile făcute de Gigi Becali!

Ce zice Gigi Becali despre jucătorii de la FCSB

“Noi am câştigat meciul cu Gaz Metan datorită a trei jucători: Teixeira, Budescu şi Pintilii. Ceilalţi nu au jucat fotbal. CFR nu mă sperie, dar dacă noi jucăm în 3 jucători, n-ai cum să câştigi. Nu poţi! CFR are acelaşi joc. Aştept o schimbare! Acum are altă motivare. O să mă duc să vorbesc cu ei înainte de meciul cu CFR Cluj. Nu e nevoie de prea multă motivare, dar mă duc.

Nu mai am încredere nici pentru meciul cu Lazio. Cum să nu fiu pesimist? Uneori vreau să mă las de fotbal când văd echipa. Coman 3 milioane, Nedelcu 2 milioane, păi, când dau atâţia bani pe voi, alergaţi! Faceţi ce face Pintilii! Asta o să-i zic lui Nedelcu, să se uite la Pintilii ce face. Nu face un pressing în terenul advers şi are 20 de ani!

Cum să-mi treacă supărarea pe Larie? Are 1.93 şi nu dă cu capul într-o minge. Eşti bărbat, dă cu capul. Nu pasă la adversar. După ce dai cu capul pasă la adversar, se mai şi fereşte de mine. Dar el nu s-a ferit de tot, a băgat mingea în poartă. Nu e normal să fiu supărat? L-a făcut afiş Olaru care are 18 ani. Cum să se întâmple aşa ceva?”, a tunat Gigi Becali, la TV Digi Sport. 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.