Fotbal intern

Becali, o nouă lovitură pentru Dinamo! „El e cel mai bun mijlocaș din România”

25.09.2018 | 09:05
Becali o noua lovitura pentru Dinamo El e cel mai bun mijlocas din Romania

George Becali se pregătește să le aplice o nouă lovitură rivalilor de la Dinamo! Cel puțin așa a lăsat impresia în momentul în care a fost chestionat în legătură cu plecarea lui Florin Bratu de pe banca tehnică a câinilor. Latifundiarul din Pipera nu s-a mai ferit și a precizat că antrenorul și-a meritat soarta și pentru că a preferat să-l țină rezervă pe Salomau, un jucător despre care Becali a avut numai cuvinte de laudă. Mai mult de atât, acesta întra în ultimele șase luni de contract cu echipa din Ștefan cel Mare.

„Nu am nimic cu Bratu, dar când îl lași rezervă pe cel mai bun sau aproape cel mai bun mijlocaș din România, asta se întâmplă!”, a declarat Becali care și-a pus oamenii să se intereseze de situația contractuală a lui Salomao. Portughezul mai este legat trei luni de zile de Dinamo după care poate să semneze cu oricine. Deocamdată, oficialilor FCSB le este interzis să discute cu fotbalistul venit liber de contract la Dinamo.

Becali, o nouă lovitură pentru Dinamo! Diogo Salomao in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si AFC Hermannstadt, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 25 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Gigi Becali l-a pus la zid pe Florin Bratu după ce antrenorul l-a ținut rezervă pe Diogo Salomao

Becali, o nouă lovitură pentru Dinamo!

Diogo Salomao are două posibilități să ajungă la FCSB. Poate semna direct cu roș albaștrii în luna ianuarie și să se prezinte la echipă după 1 iulie, imediat cum îi expiră actualul contract cu Dinamo sau haita îi poate forța mâna lui Gigi Becali încă de pe acum. Chiar și așa, prețul solicitat ar fi unul mult mai mic decât cota reală de piață a jucătorului.

În 2017 a ajuns la Dinamo portughezul Salomao. Acesta a venit în Liga 1 Betano după o experiență de un an de zile la Mallorca. Pe cv-ul jucătorului se mai află și alte echipe importante. Astfel, Diogo Salomao a mai trecut pe la Sporting Lisabona și Deportivo la Coruna. 36 de partide a bifat lusitanul în tricoul dinamoviștilor pentru care a și reușit să marcheze de zece ori. Salomao a prins și un joc la echipa națională de tineret a Portugaliei

3 luni mai are de așteptat Gigi Becali pentru a putea să-l contacteze pe Salomao

Tags: