Fotbal intern

Becali, oferte pentru doi jucători: “Unul vine în probe”. Cum se vor face contractele la FCSB din acest moment

03.09.2019 | 15:11
Becali oferte pentru doi jucatori Unul vine in probe Cum se vor face contractele la FCSB din acest moment

Perioada de transferuri s-a încheiat oficial, ieri noapte, însă mutările de jucători continuă în Casa Pariurilor Liga 1. Gigi Becali a încercat o lovitură de ultim moment cu un jucător al liderului, Gaz Metan Mediaș, însă s-a lovit de refuzul clubului ardelean. În aceste condiții, șeful FCSB s-a reorientat către un atacant plecat ieri de la Hermannstadt.

Becali, oferte pentru doi jucători: “Unul vine în probe”

Cu câteva ore înainte de finalul perioadei de transferuri, Gigi Becali a înaintat o ofertă de 300,000 de Euro pentru golgheterul celor de la Gaz Metan Mediaș, Sergiu Buș. Ardelenii au cerut însă 500,000, iar mutarea a căzut: ”De Sergiu Buș am întrebat pentru că ne trebuia un atacant și nu mai e. Eu ieri am vrut să îl iau. Am spus că dau 300.000 și ei au cerut 500.000. La revedere! Aveam nevoie de un atacant.” a spus Becali, conform Digisport.

  • 5 goluri în opt etape a marcat Buș pentru Gaz Metan în Casa Pariurilor Liga 1

Cu Buș ratat, Becali s-a orientat către un alt jucător din județul Sibiu. Chiar ieri, vârful congolez Hama Juvhel Fred Tsoumou (28 de ani) și-a reziliat contractul cu FC Hermannstadt. Liber de contract, Tsomou mai are un examen de trecut până să ajungă să fie legitimat la FCSB: ”I-am spus dacă vrea să vină în probe! Nu mai iau jucători așa. Dacă vrei să vii la Steaua, semnezi un contract pe un an, apoi dacă tu confirmi, semnezi pe încă 4 ani. Dacă după 6 luni nu-mi place de tine, ia-ți banii și gata. Nu vreau să țin echipa încurcată cu jucători care nu pot juca. Ăsta e managament sportiv”, a spus Becali pentru sursa citată.

Tsomou, om de bază la Hermannstadt în sezonul trecut
Tsomou, om de bază la Hermannstadt în sezonul trecut. Sursa foto: turnulsfatului.ro

Tsomou, om de bază la Hermannstadt în sezonul trecut

Cotat la 550,000 de site-ul Transfermarkt, Juvhel Tsomou a fost un om important în angrenajul celor de la FC Hermannstadt în sezonul 2018-2019. Congolezul a evoluat în 37 de meciuri, reușind să înscrie 7 goluri. După venirea lui Costel Enache, Tsomou a sărit din schemă, iar ieri seară și-a reziliat contractul cu ardelenii.

Atacantul Hama Juvhel Fred Tsoumou și-a reziliat astăzi contractul cu A.F.C. Hermannstadt. Clubul nostru îi mulțumește pentru toate golurile marcate în sezonul trecut, dar și în această ediție de Liga I.” a scris Hermannstadt pe site-ul oficial.

Înainte de a veni în Casa Pariurilor Liga 1, Tsomou a mai evoluat pentru echipe precum Frankfurt, Alemania Achen, Preston, Plymouth, Hartberg, Senica, Mannheim, Burghausen și Ermis Aradippou.

 

 

Tags: