Fotbal intern

Video. Să râdem cu Becali. Declaraţii incendiare ale patronului lui FCSB: “Parcă eu inventasem teorema!”

Gigi Becali a calculat în direct cât valorează Florinel Coman şi a dezvăluit că a fost olimpic la matematică.
22.11.2017 | 14:10
Video Sa radem cu Becali Declaratii incendiare ale patronului lui FCSB Parca eu inventasem teorema

Finanţatorul lui FCSB a dezvăluit că Florinel Coman valorează în momentul actual nu mai puţin de 7.000.000 de euro şi a explicat cum a ajuns la această sumă – vezi detalii. Înainte ca Gigi Becali să-şi încheie intervenţia telefonică, acesta a ţinut să se laude cu performanţele pe care le-a avut în copilărie

Gigi Becali susţine că a fost un elev de nota 10 la matematică şi chiar a povestit o întâmplare din perioada în care era elev. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a primit două note de 10 la o inspecţie şi s-a simţit ca un matematician care a inventat o teoremă. 

Gigi Becali, olimpic la matematică

“Era o profesoară de matematică şi îmi dădea 10 doar mie. Dădea probleme suplimentare pentru nota 10 şi doar eu le făceam. Bine, nu aveam media 10, dar aveam note de 10. Eram olimpic la matematică. La un moment dat a venit o inspecţie şi am primit două note de 10. Aşa a zis inspectoarea.

M-a scos profesoara la tablă şi era o teoremă pe care am demonstrat-o. Parcă eu eram matematicianul care am inventat-o. Era o teoremă potrivit cătreia, dacă două planuri parlele sunt tăiate de un al treilea plan, se formează două drepte paralele. Dacă ai inteligenţă şi bun simţ eşti bun şi la ortoepie. Am zis bine, nu? Înseamnă pronunţia şi articulaţia cuvintelor. “, a povestit Gigi Becali pentru ProX.

Nu e prima oară când Gigi Becali a ţinut să se laude cu talentul său la matematică. Patronul lui FCSB a mai încercat să explice cum se rezolvă o ecuaţie cu două necunoscute, iar imaginile sunt incendiare. VEZI VIDEO MAI JOS!