Becali pariază pe Moruţan. “Noi am intervenit şi i-am făcut program!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
28/03/2018, 23:13
Becali pariază pe Moruţan. “Noi am intervenit şi i-am făcut program!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Olimpiu Moruţan a înscris singurul gol al echipei naţionale a României U19, dar jucătorul cumpărat de Gigi Becali de la FC Botoşani a uitat că încasase un cartonaş galben şi şi-a scos tricoul, lucrur care i-a mai adus un galben şi eliminarea. Astfel, fotbalistul care va ajunge în vară sub comanda lui Nicolae Dică a fost găsit vinovat pentru ratarea calificării.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, este de aceeaşi părere. Într-o intervenţie telefonică, latifundiarul din Pipera a recunoscut că vina îi aparţile lui Olimpiu Moruţan. Mai mult, acesta susţine că oficialii lui FCSB au intervenit în momentul în care fotbalistul nu a mai dat totul pe teren, iar acum urmează antrenamentele făcute special de preparatorul “roş-albaştrilor”.

“Moruţan a pierdut meciul cu Ucraina!”

“Moruţan a pierdut meciul cu Ucraina. Nu i-am spus să o lase mai moale la Botoşani. Noi am intervenit şi i-am făcut program special. L-a sunat Meme şi acum face tot ce zice preparatorul de la Steaua. Moruţan va fi al doilea după Hagi”, a spus Gigi Becali, patronul lui FCSB. 

Închide ×