Becali pierde un milion de euro! Stanciu îi scoate banii din buzunar

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
20/11/2017, 07:57
Becali pierde un milion de euro! Stanciu îi scoate banii din buzunar

Internaţionalul român a avut o prestaţie modestă şi a fost înlocuit în minutul 77, iar şansele sale de a rămâne şi din iarnă la campioana Belgiei sunt destul de mici. Unul dintre cei care va avea de suferit din această cauză este Gigi Becali.

Patronul FCSB l-a vândut pe Nicolae Stanciu la Anderlecht Bruxelles în vara anului 2016 pentru 7,8 milioane de euro şi urma să mai primească câte un milion de euro dacă belgienii se calificau în grupele Champions League şi dacă românul era titular în cel puţin 50% dintre meciurile de campionat din primele două sezoane.

Becali a încasat în total 8,8 milioane de euro pentru transferul lui Stanciu

Anderlecht Bruxelles a câştigat titlul în sezonul precedent şi a acces în grupele Champions League, astfel că Becali a încasat milionul de euro, dar cel de-al doilea este greu de crezut că va mai ajunge la FCSB deoarece este aproape imposibil ca Stanciu să fie titular în jumătate din partidele de campionat.

Nicolae Stanciu a fost doar de trei ori titular în acest sezon din Jupiler League. Cota de piaţă a mijlocaşului român a scăzut în ultima vreme, acum fiind evaluat la 5,5 milioane de euro de transfermark.de, după ce la un moment dat ajunsese chiar la aproape 8 milioane.

Închide ×