Fotbal international

“Vine HEGEMONIA Stelei. O să îi plătesc clauza de 3 milioane!”

UPDATE. Gigi Becali a fost foarte fericit după victoria Stelei cu Viktoria Plzen. Patronul FCSB şi-a felicitat echipa şi a trimis săgeţi către Gheorghe Hagi....
03.08.2017 | 11:45
Vine HEGEMONIA Stelei O sa ii platesc clauza de 3 milioane
ADVERTISEMENT

UPDATE. Gigi Becali a fost foarte fericit după victoria Stelei cu Viktoria Plzen. Patronul FCSB şi-a felicitat echipa şi a trimis săgeţi către Gheorghe Hagi.

“Le-am spus că vor marca două, trei goluri. Mai uşor decât atât, să te uiţi pe final de meci relaxat, se poate? La 1-1 am avut emoţii, dar după ce am marcat al treilea gol deja am izbucnit în lacrimi de bucurie şi am plâns până la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Mă bucur pentru echipa Steaua şi tot ce este în jurul meu! Nu mai sunt emoţii, ne-am îndeplinit obiectivul! Jucăm play-off-ul.

Noi încasăm 12 milioane de euro, cu tot cu bilete, cu toate. De acum, facem strategia de viitor. O să iau un fundaş central sau doi şi un mijlocaş central coordonator. Fundaşii centrali îi aduc Meme cu Dică, de la mijloc în sus îi aduc eu. Eu cumpăr 4-5 jucători, investesc acum. Chiar dacă am 4 atacanţi, mai iau unul. Investesc, să fie la Steaua.

ADVERTISEMENT

Dau 3 milioane pe Băluţă. Îi plătesc clauza acum… Ipotetic vorbind. Poate am greşit că am zis asta. De acum vine hegemonia Stelei. Bag bani şi fac investiţii. Să nu mai creadă nimeni că poate să sufle în faţa lui Becali!

Ce înseamnă că Dică face în oftică şi nu face ca mine? Nu a ţinut cont de ce am spus eu şi bravo lui. Să nu mai spuneţi asta, că se bagă Becali peste Dică. Vezi ce înseamnă să ai personalitate? 

ADVERTISEMENT

Lumea să închidă gura, vicecampionii sunt în play-off! Teixeira este numărul 1 la echipă. Dacă Dumnezeu vrea, pac-pac-pac, Steaua bate tot şi câştig şi Liga Campionilor” “, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a fost cel care a decis să-l pună căpitan pe Denis Alibec la FCSB, iar tot el i-a luat banderola atacantului transferat de la Astra Giurgiu în schimbul sumei de 2.000.000 de euro – vezi detalii.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali le-a transmis un mesaj clar celor care s-au arătat deranjaţi de faptul că se implică prea mult la Steaua. Latifundiarul din Pipera susţine că eş este singurul care decide la FCSB şi i-a asemănat pe angajaţii săi cu nişte slujitori care trebuie să facă ceea ce el dictează.

BECALI PLZEN – STEAUA. “Dică are un cuvânt de spus la el acasă!”

“La mine acasă fac cum vreau eu. Am profit de 10.000.000 de euro în acest moment. Fiecare om e născut în felul lui, eu trăiesc aşa cum trăiesc. Vreau să fiu ca la teatru, îmi place acum. Dacă eu las hăţurile, atunci se alege praful. Eu nu vreau să mă implic, dar nu am ce face. Nu are cine să le facă. Se alege praful!  Pe Meme îl iubesc ca pe un frate şi am demonstrat asta cât timp a fost în puşcărie. E băiat deştept, ştie fotbal, dar ştie la el acasă. Meme are cuvânt atunci când nu sunt eu, dar când sunt, atunci eu sunt căpitan, eu pun căpitan şi eu fac căpitan. Eu am cuvântul când sunt.

Nu am greşit când l-am pus pe Alibec căpitan şi nici când i-am luat banderola. O să vedeţi! Voi nu gândiţi ca mine. E o chestie mult mai profundă. O să vedeţi roadele deciziei mele de a-l pune căpitan şi de a-i lua banderola. Nu poţi să ştii. Alibec este un băiat sensibil, cu el trebuie să lucrezi cu metode mai subtile. O să vedeţi!

Dică are un cuvânt de spus la el acasă. El are un cuvânt când îl pun eu să pună căpitan. Acasă la tine, pe averea ta trebuie să hotărăşti tu. Nu trebuie să te iei după toţi oamenii care îşi dau cu părerea, după toţi neaveniţii. Sunt unii care nu ştiu şi îşi dau cu părerea, nu au nici măcar şcoala vieţii. Eu am făcut minuni la Steaua.

La fotbal nu există tragedie. Unul pierde, altul câştigă. Tragedie este dacă Steaua se califică şi îşi rupe un jucător piciorul. Nicolae Dică nu are niciun risc. Îl iubesc, nu l-am evaluat, nu ştiu. După ce o să îl evaluez, după ce o să văd ce poate, atunci o să aibă şi el atribuţiuni. După 7 luni sau 1 an o să poată să pună şi el căpitan. Meme are şi el atribuţiuni, dar este sub mine. Dumnezeu a lăsat stăpâni şi slujitori, iar acum e patron şi angajat. Eu sunt stăpân în acest moment. Eu plătesc, eu comand”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport TV.

BECALI PLZEN - STEAUA. Declaratii incendiare ale patronului FCSB

BECALI PLZEN – STEAUA. Ce mesaj le-a transmis jucătorilor

Gigi Becali a comentat şi în legătură cu returul dintre Viktoria Plzen şi Steaua, partidă care va avea loc miercuri, 2 august, de la ora 21:15, în turul III preliminar al Champions League.

“La fotbal este război şi nu joc de fotbal. Cine nu poate aici, atunci pleacă. Eu aşa le-am transmis jucătorilor. O să fie 3-0 dacă o să fie război, dar dacă nu, atunci o să fie 1-0, 1-1. Eu cred că noi o să ne calificăm. Mi-a plăcut declaraţia lui Teixeira care a spus că o să luptăm şi o să ne calificăm. Nu uitaţi…fiecare face ce vrea la casa lui. Să mă dea cineva în judecată că am decis cine este căpitan şi cine nu. Să mă penalizeze”, a spus Gigi Becali.

Viktoria Plzen – Steaua, miercuri, 2 august, de la ora 21:15, în manşa secundă a turului III preliminar al Champions League. Toate meciurile echipelor româneşti în cupele europene sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: