Becali pregăteşte alte TUNURI în mercato! A pus ochii pe 5 jucători

Patronul Stelei, Gigi Becali a declarat la un post de televiziune că nu s-a încheiat campania de transferuri la Steaua. După ce a rezolvat mutarea lui Mitrea, patronul Stelei vrea să mai dea cîteva lovituri în această perioadă de mercato:

ULTIMA ORA! SCANDAL URIAS IN VESTIAR! REGHE A LUAT FOC! 

"După meciurile din Liga Europa, o să îi mai fac o ofertă lui Gică Hagi pentru Florin Tănase şi Răzvan Marin pe care nu o va mai putea refuza. Deocamdată îl las. El se pregăteşte acum de meciul cu Gent, e încrezător că îi bate", a declarat patronul Stelei.

SANMARTEAN RUPE TACEREA SI PORNESTE ATACUL LA ADRESA LUI MEME DUPA CE NU A FOST DORIT DE MANAGER LA STEAUA, IAR GIGI SE PLANGE ACUM CA NU L-A LUAT!

Becali nu se limitează doar la cei doi jucători ai Viitorului. Şi-a manifestat interesul şi pentru 3 jucători de la campioana Astra, pe care, spune el, e sigur că îi va lua:

"De Amorim, Teixeira şi Boldrin o să fie ai Stelei. O să îi luăm, veţi vedea. Vreau jucători de atac. Reghe şi Meme caută încă atacanţi. Încă nu mi-au propus nimic", a declarat latifundiarul.