Carousel hot news

Becali PREIA “lupii galbeni”, Capră CONFIRMĂ: “Se face, îl aştept!”

Gigi Becali a ieşit în faţă şi a vorbit despre toate probleme pe care echipa sa le are cu armata. Patronul Stelei a încercat să clarifice lucrurile privind palmaresul şi tot ce ţine de...
Autor: Ionut Brindusa | 02.09.2015 | 00:00
Becali PREIA

Gigi Becali a ieşit în faţă şi a vorbit despre toate probleme pe care echipa sa le are cu armata. Patronul Stelei a încercat să clarifice lucrurile privind palmaresul şi tot ce ţine de gruparea roş-albastră. Însă, apogeul intervenţiei sale a fost cînd Becali a dezvăluit unul dintre planurile sale cu o altă echip din Liga I.

“Cel mai mult mi-ar plăcea Petrolul, pentru că este echipa Primăriei, este aproape de Bucureşti, 15.000-20.000 de spectatori la fiecare meci. Apoi voi cîştiga acolo campionatul, voi merge în Champions League. Voi demonstra că eu fac performanţă şi în altă parte'” a spus Becali la Palat.

ANUNTUL SOC AL LUI GIGI BECALI!!! “STEAUA RETROGRADEAZA, EU IN LIGA CAMPIONILOR!!! CU PETROLUL!!!”

Imediat după ce Becali şi-a arătat intenţia de a lăsa Steaua pentru a prelua Petrolul, FANATIK.RO l-a contactat pe patronul “lupilor”, Dan Capră. Acesta nu ştia de spusele lui Becali, dar reacţia sa a fost una dezinvoltă şi pe placul omologului său stelist.

GATA!!! PRIMUL MECI AL SIMONEI HALEP LA US OPEN!!! ACUM LIVE VIDEO VEZI MECIUL ONLINE AICI!!!

“Da, cum să nu, se face. Îl aştept cu braţele deschise. I-o dau imediat, toată, o parte, cît vrea el. Dacă vine la Petrolul sunt convins că va face treabă bună. Eu am încercat să fac cît am putut, dar nu am fost lăsat. Poate Gigi Becali se va descurca mai bine.”

“Îl aştept la negocieri, sunt deschis la orice ofertă. Dînsul are o experienţă mai mare decît mine în fotbal şi poate va duce echipe udne îi e locul. Cît despre suporteri, cred că se vor ridica cîţiva care să fie împotrivă, aşa e la noi la romîni. Dar cred că majoritatea nu se vor opune. Să vină cu cine vrea, cu jucători cu antrenori, eu i-o dau, să fie clar”, a declarat Capră pentru Fanatik.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!