Fotbal intern

SCANDALUL “AMANTA FCSB”. EXCLUSIV. Prima reacţie a lui Gigi Becali: “Sunt vreo 20 de fotbalişti pe lista ei!”

Vestiarul formaţiei FCSB se află pe un butoi de pulbere după ce Ada Hululei a făcut mai multe dezvăluiri după ce aventura amoroasă pe care a avut-o cu Ovidiu Popescu, jucătorul poreclit...
07.11.2017 | 00:04
SCANDALUL AMANTA FCSB EXCLUSIV Prima reactie a lui Gigi Becali Sunt vreo 20 de fotbalisti pe lista ei
ADVERTISEMENT

Vestiarul formaţiei FCSB se află pe un butoi de pulbere după ce Ada Hululei a făcut mai multe dezvăluiri după ce aventura amoroasă pe care a avut-o cu Ovidiu Popescu, jucătorul poreclit “Lampard” de către Gigi Becali.

Contactat de FANATIK.RO, Gigi Becali a vorbit despre situaţia în care se află Ovidiu Popescu, dar şi despre scandalul provocat de Ada Hululei, tânăra originară din Piatra Neamţ care a trecut prin patul mai multor jucători de la FCSB, dar şi din Liga 1 Betano.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Becali a rupt tăcerea în scandalul “amanta FCSB”

“Nu am eu treabă cu povestea asta. Jucătorii pot face tot ceea ce vor în timpul liber, dar să nu afecteze imaginea clubului. Am auzit şi eu că fata asta a avut vreo 20 de fotbalişti la activ. Ce să-i faci…nu e treaba mea. Ovidiu Popescu i-a spus lui Meme ca să-mi transmită că îi pare rău, că toată povestea s-a întâmplat înainte să ajungă la Steaua şi că totul s-a terminat. Ce să-i fac? Nu e treaba mea atât timp cât nu afectează echipa. Am auzit că o să ia 3.000 de euro de la Dan Capatos să meargă la TV ca să povestească totul. Eu nu am nicio problemă cu băieţii mei. Pot face tot ce doresc. Mă deranja dacă mergeau în cluburi, dacă pierdeau nopţile sau stăteau să bea”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.RO.

Citeşte aici şi ce plan are Ada Hululei pentru a-şi pune în practică răzbunarea, după ce a fost bătută de Alina Popescu, soţia jucătorului de la FCSB – vezi detalii. Mai mult, poţi citi şi cum a reacţionat vestiarul echipei “roş-albastre” după ce a aflat planul brunetei şi ce implicare are Nicolae Dică – vezi detalii.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu a ajuns la FCSB în luna iulie 2016, atunci când Gigi Becali l-a transferat de la ACS Poli Timişoara. Mijlocaşul în vârstă de 23 de an a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2022, iar latifundiarul din Pipera l-a poreclit “Lampard” de România, după prestaţiile avute în tricoul vicecampioanei României.